Ta bort PC Opticlean Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort PC Opticlean Virus. Denna PC Opticlean Virus removal guide fungerar för alla Windows-versioner.

PC Opticlean lovade att rensa datorn från oönskade, skadliga program och därmed förbättra dess prestanda. Detta låter bra, om det bara var sant. Tyvärr gör programmet något sådant. PC Opticlean är kategoriseras som ett potentiellt oönskade program eller PUP, för korta. Ordet är ”potentiellt” dock helt onödigt. PUP är oönskade faktiskt. Det hjälper inte din maskin presterar bättre. Det förbättra inte din onlineupplevelse. Det tas heller inte bort parasiter. I grund och botten, det gör ingenting bra till ditt system. Tvärtom faktiskt. Det fördärvar det.

PUP förstör din tidigare normala och njutbar webbupplevelse och utsätter dig för både malware och säkerhetsrisk. Det finns inget potential i din situation. Du är ständigt i fara på grund av PC Opticlean. Det bästa du kan göra är att ta bort programmet liggande så fort du kan. När du har plats det i ditt system, ta omedelbara åtgärder och bli av med det på plats. Ju mer tid du bevilja det ombord, desto mer tid har att orsaka dig skada. Så småningom kommer det att lyckas. Gör dig själv en tjänst och avinstallera det innan det är för sent. Om du inte din situation kommer att försämra jättefort och sedan kan du inte kunna ta itu med PUP. Agera nu. Förseningar leda till ånger.

Som vi sagt, PC Opticlean inte optimera något. Det är en reklam plattform. Det har dock ingen kontroll mekanism som innebär att någon som är villig att betala kan använda den till att främja. Hacker ingår. Och de gör. De använder PUP till få pay-per-klick intäkter och att sprida skadligt innehåll online. Detta innebär att många annonser du tvingas se är opålitliga. Du kan inte säga vilka som är riktiga och vilka som är skadade. Alla ser samma, reklam bra erbjudanden och erbjudanden och du uppmanas att klicka på dem. Gör inte det misstaget. Om du klickar på länken fel ad/, kan du förvärra din redan ganska obehaglig situation.

De flesta av dessa annonser leda antingen till sidor fulla av infektioner eller de dölja infektioner själva. Hursomhelst, ett enda klick är allt som behövs för att du ska bli smittad med mer skadlig kod. Klicka inte på. Undvik allt du ser på din skärm. Undvikande är emellertid bara en tillfällig lösning. Det motsvarar i princip inte använder datorn. Annonser är oräkneliga. Förr eller senare ska du klicka på även om du inte vill.

Reklam visas ibland rätt under markören på musen. Och de blir mer och mer allteftersom tiden går. Det enda sättet att bli av med dem är att ta bort den PC Opticlean alldeles. Detta är precis vad du måste göra. Detta vilseledande program behöver gå. När du bli av med det, allt kommer att komma tillbaka till det normala och du kommer att kunna surfa på fred igen. Tveka inte. Använd våra avlägsnande guide nedan och Rengör datorn för gott. Ju tidigare, desto bättre.

Hur gjorde PC Opticlean hantera ange ditt system? Vi tvivlar på att du laddat ned den med flit trots att skadedjur har en officiell data överför. I Ange bakom din rygg, förmodligen buntat till ett annat program. Var extra försiktig när du installerar appar på datorn som du inte vet vad annat kan kopplas till dem som mycket oönskade ”bonus”. Välja anpassade inställningarna i guiden istället för de grundläggande som. Du kommer att kunna kontrollera hela bunten program av program samt avmarkera alla extras innan du avslutar installationen. Under de grundläggande inställningarna, dessa dessutom bifogade appar installeras automatiskt och då måste man ta itu med dem senare. Ändå, lite extra tid och uppmärksamhet kan spara dig bekymmer att göra.

PC Opticlean virus avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort PC Opticlean Virus från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *