Ta bort PC Speed Care Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort PC Speed Care. Detta PC Speed Care avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

PC Speed Care är en potentiellt oönskade program (PUP). Ändå finns det ingenting i din situation. Du är i fara. PC Speed Care inte är det program som det säger att det är. Skadedjur är liggande till ditt ansikte, försöker stjäla dina pengar. Låt det inte. När du har plats den ombord, hitta dess exakta lurar plats och ta bort det innan det lyckas uppnå sina skadliga mål. PC Speed Care poser som ett bra program, en system optimizer som hjälper dig att rensa datorn från andra skadedjur och åtgärda problem. Tyvärr är inte ett enda ord sant.

PC Speed Care är ett vilseledande program och det kommer inte att vara fördelaktigt för dig på något sätt. Tro inte dess lögner ens för en sekund eftersom du kommer endast förvärra din situation. PC Speed Care måste gå, det är säkert. Ju förr det tas bort, desto bättre. Du är den som ansvarar för maskinens välbefinnande. Du måste ta bort inkräktaren. Tveka inte att göra. Förhalning är inte din vän. Inte heller är tid. Hitta där PC Speed Care döljer och tar bort den på plats. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta den.

En gång installerat, PC Speed Care hävdar att man har upptäckt flera problem på din maskin. Sedan, erbjuder det fixar dem. Men när du försöker gå med förmodade rengöring process, PC Speed Care stater som du behöver köpa den fullständiga versionen. Annars är du inte kunna göra något. Detta är ditt första tecken! Inte ignorera det. Ett program som marknadsförs som en fri-av-kostnad app är inte tänkt för att be dig att betala för dess full version eller andra funktioner. Detta har ”bluff” skrivet över den. Gör inte misstaget att tro detta PUP och köpa något. Chanserna är, du inte kommer få något i utbyte mot dina pengar.

Hackare får betalningen, dock, och de kommer att använda dina pengar för utveckling av andra skadliga program precis som denna. Bli inte deras sponsor. Ingenting är fel med datorn. Det finns inga problem, förutom den otäcka PC Speed Care PUP, naturligtvis. Det är en faktisk fråga som behöver fixas. Lyckligtvis för dig erbjuder vi en lätt-till-följa avlägsnande guide i slutet av denna artikel som hjälper dig hantera infektioner manuellt. Tveka inte att använda den. Ju förr bli du av PUP, desto bättre.

Bortsett från försöker få dig att betala för overifierade apps, kan denna skadegörare även förstöra din webbupplevelse genom att bombardera dig med många annonser som också främja falska program eller dölja andra hot. Klicka inte på någonting. Ta bort den liggande PUP och hålla din dator säker. Men gör det snabbt. Annonser som PUP genererar är mycket påträngande och ibland visas precis under markören på musen. Förr eller senare kommer du klickar. Inte låta det hända. Ta bort PC Speed Care nu!

Hur kom PUP ombord? Minns du ger det behörighet att ange? Nej. Det beror på att det lurar dig att ge det grönt ljus utan att veta vad du ger grönt ljus till. Vara mer försiktig när du är online. Sådana skadegörare finns överallt, gömmer sig bakom annonser, länkar och sidor. Ett enda klick är allt som behövs för dig att bjuda in PC Speed Care i ditt system. Var försiktig och gör din due diligence. Vad hackare behöver mest för att lyckas är din försumlighet, brådska och distraktion. Inte grand dem. De leda till infektioner. Vad skyddar dig från infektion är vaksamhet och försiktighet.

PC Speed Care avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort PC Speed Care från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *