Ta bort Pcontentdelivery.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Har du någonsin varit omdirigeras till Pcontentdelivery.info? Denna webbplats visas på webbläsaren på en adware infektion. Du kommer också få bombarderas med olika annonser som är ‘Drivs av Pcontentdelivery.info ”eller” presenteras av Pcontentdelivery.info ”. Du ska veta att det skadliga programmet bryr sig bara om hur många annonser kan det ge, inte om de leder till säkra sidor. Som sagt, det finns inget sätt att veta där sådana kampanjer kan omdirigera dig till. Och, på grund av den stora mängden sponsrade innehåll, din webbläsare kan inte köras korrekt, vilket gör det svårt att ha en normal online-aktivitet.

Adwares huvudsakliga mål är att skapa intäkter för dess skapare och de sidor som det kommer att främja, via metoden pay-per-klick. Och kontrollera dess uppdrag är framgångsrika, det kommer att spionera på din web-åtgärder. Varje sida som du besöker, varje ord du skriver in din sökmotor, allt. Denna information är värdefull att parasiten, eftersom det gör det möjligt att anpassa visas annonser, så att de är mer attraktiva för användaren och därför mer sannolikt att få klickade.

Oroa dig inte, du inte få hacka. Adware är inte så avancerad. Det enda sättet det kan få tillgång till enheten, är om du ger den tillåtelse. Ja, det stämmer. Du väckte denna mardröm på dig. Inte medvetet, naturligtvis. Många användare installera omedvetet farliga parasiter i sin dator utan jämn realiserbar den. Detta händer ofta när de installerar under snabb setup-läget, och således dolda ytterligare programvara blir automatiskt installerat på sin dator.

För att detta inte händer, föreslår vi att välja en Advanced/ anpassad typ av installation. Genom att följa våra råd, bonusinnehåll som har varit dolt för er, kommer att bli synlig för dig att välja utav. Adware kan också smyga sig på datorn via spam e-postmeddelanden som innehåller bilagor and/ eller körbara filer, samt falska uppdateringar och torrent-filer. Det skulle ta bara ett klick att omedvetet låta denna parasit att infiltrera datorn. Du kanske tror du är att klicka på en till synes tillförlitliga annons eller länk, men i verkligheten du faller in i en skadlig fälla.

Ignorera inte den fara som kommer med denna adware! En parasit från denna kategori är allt annat än ofarliga. Den längre du dröjsmål vidtar åtgärder, sämre din situation kommer att få. Eftersom tiden går, att denna adware få mer och mer aggressiv. Inte bara det, men om du inte bli av detta hot i tid, din beter historia och sökfrågor inte kan bara privat information exponeras.

Skurkar kan utnyttja denna möjlighet att få sina händer på känsliga uppgifter såsom men inte begränsat till lösenord, kreditkortsnummer, bankkonto autentiseringsuppgifter, IP-adresser, användarnamn, etc. Den goda nyheten är, kan du skydda din online-säkerhet och integritet. Allt du behöver göra är att ta bort Pcontentdelivery.info adware från datorn så fort du märker dess existens. Dröj inte dess avlägsnande! Ju förr bli du av med det, desto bättre!

Pcontentdelivery.info borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Pcontentdelivery.info från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Pcontentdelivery.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *