Ta bort Performanceonclick.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Performanceonclick.com. Detta Performanceonclick.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Malware forskare rapporterar att förekomsten av webbplatsen Performanceonclick.com är ett tecken att reklamprogrammen har lyckats smyga på datorn. Denna skadliga parasit är ansvarig för flera annonser att översvämma din skärm oavsett vilken webbplats du besöker. Popup-fönster, i-text, banners, blinkande varningsmeddelanden – det finns ingen flykt från sådana främjas innehåll, oavsett hur många gånger du klickar på ‘x’ knappen för att stänga ner dem. De kommer bara hålla återkommer, vilket gör din surfning helvetes levande. Men det finns mer.

Du kommer snart märka att reklamen är underligt attraktiva. Det beror på att adware är möjligheten att övervaka din online-aktivitet och samla webbdata som webbhistorik, vanor och sökfrågor. Information som är värdefull, eftersom det bidrar till parasiten att anpassa annonserna enligt de redan erhållna uppgifterna, så de är mer benägna att få klickade på av användaren. Adwares huvudsakliga mål är att få intäkter via pay-per-click systemet. Saken är den, för att uppnå detta, att ständigt öka antalet annonser, vilket därefter leder till webbläsarens totala skadan.

Reklamprogram lurar ofta bakom spam-mail, falska uppdateringar, programvara buntar, torrent-filer och tvivelaktiga länkar och annonser. Hackare lita på användarens naivitet och vårdslöshet för att lura dem. Om du ägna stor uppmärksamhet till vad du klicka på online, du kommer att kunna styra framgår av en möjlig cyber-infektion. Om du är förhastat och inte försiktig nog, kommer du utan tvekan falla rakt in i cyber brottslingens fällan. Läsa mellan raderna och tänka två gånger innan du klickar. Du behöver veta att reklamprogrammen inte kan smyga på datorn objudna. Det behöver din tillåtelse att göra så.

Ofta, installera användare omedvetet skadlig programvara längs via en gratis mjukvarupaket. Det beror på att de inte har valt för en snabb installation. Genom att göra detta misstag du inte kommer att kunna se om det finns någon bonusinnehåll ingår, som kommer få installeras automatiskt tillsammans med program vill du. Malware kan hittas ofta förklädd till valfri installation, så för att kunna upptäcka det och lyckats ta bort det innan det blir installerad av misstag, måste du välja Custom/ Avancerat läge i guiden istället.

Adware begränsar dess attack till webbläsare endast. Det är därför de flesta användare inte anser det vara en riktig virus. Men gör inga misstag. Det är inte ofarligt. Det är i själva verket kan allvarligt skada din webbläsare, till grad att du inte kan använda den. Du ser, desto mer tid du tillåter den att bo på datorn, mer skador parasiten kommer att kunna göra. Antalet genererade annonser fortsätter att växa tills webbläsaren slutar fungera ordentligt.

Konstant kraschar, släpar och långsam internet är några av de vanligaste följderna av att hålla adware på din dator obevakad. Men värst är ändå att komma. Om du inte agerar mot det, riskerar du att äventyra din personliga och finansiella data. Detta innebär att hackare kan enkelt dra nytta av din situation och komma över känslig information såsom men inte begränsat till kreditkortsnummer, bankkonto, lösenord, användarnamn, etc. För att återgå till en säker och privat online-närvaro, måste du omedelbart ta bort detta otäcka adware från datorn! Vi kan hjälpa dig med denna uppgift. Allt du behöver göra är att helt enkelt följa våra anvisningar nedan.

Performanceonclick.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Performanceonclick.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *