Ta bort Play.eanswears.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Play.eanswears.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Play.eanswears.com. Detta Play.eanswears.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Play.eanswears.com är en skadlig webbplats och det är definitivt inte den säkra och bra sökmotor som det annonseras för att vara. I själva verket är webbplatsen associerade med en cyber-infektion. Det är ansiktet av en webbläsare kapare. Om sidan plötsligt tar över alla dina webbläsare, vet att det finns en kapare på din PC och detta är dåliga nyheter. Kaparna tillför något men huvudvärk och unpleasantries till sina värdar. Av någon anledning om du inte vill uppleva dem, ta bort inkräktaren så fort som möjligt. När du ser webbplatsen Play.eanswears.com, ta det som en varning. Det är kaparens sätt avslöjar sin närvaro. Du kan kalla det dess bekläda om du kommer. Hursomhelst, är detta din ledtråd. Du vill inte ta itu med skadedjur när det spårar ur. Och det kommer, så småningom. Varje parasit utvecklas med tiden. Ju längre kaparen kvar ombord, mer problem den orsakar. Låt det inte. Du kommer att bli mycket bättre utan den.

Det allra första infektionen gör när få i modifierar din webbläsare. Dem alla. Det gör ändringar i sina inställningar och det bry inte ber dig. Detta är helt enkelt eftersom den inte behöver din tillåtelse. Det agerar som den finner lämpligt. Rättelse: som skurkarna bakom det se passar. Du öppnar din favorit webbläsare en dag bara för att se att din tidigare hemsida och rekommenderad sökmotor har ersatts med Play.eanswears.com webbplatsen. Samtycker du till detta? Lol Och ändå är det ett faktum. Hur är du tvungen att använda denna skadliga sökmotor varje gång du väljer att gå online. Och, naturligtvis, de resultat som visas är mycket otillförlitliga. De flesta av de länkar som du ser är även farliga och kan du berätta inte de säkra bortsett från de skadade. Skurkarna bakom denna skadegörare använder dessa länkar att öka webbtrafik till vissa sidor och få pay-per-klick intäkter. Klicka på dessa länkar hjälper hackare tjäna pengar. Men som sagt, kan inte du lita sökresultaten.

Remove Play.eanswears.com
The Play.eanswears.com Virus

Kaparen bry inte att välja safe länkar som ska visas. Om du klickar på länken fel, kan du förvärra din redan ganska dålig situation på nolltid. Vill du att fastna med fler infektioner? Naturligtvis inte. Klicka inte på någonting kaparen kastar på dig. Men då, hur har du tänkt att surfa på webben? Ser du hur skadedjur ruins din online-upplevelse? Du är alltid bara ett klick bort från malware. Och du hittar inte vad du söker. Men detta är inte allt. Kaparen injicerar också din webbläsare med annonser. Det tillför sin odrägliga plugin som orsakar dem att generera många reklamfilmer som är precis som otillförlitliga som sökresultaten. Du hela beter erfarenhet blir helvetiskt. Det enda sättet att bli av med intrång är att bli av med infektionen helt och hållet. Vi kan hjälpa med detta. Allt du behöver göra är följer vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ren din maskin från detta hot för gott.

Hur kaparen infektera dig? Kaparna är fortfarande program och för att driva, de behöver din tillåtelse för att ange ditt system. Om du nekar dem åtkomst kan få de inte det. Så, de frågar dig men sneakiest som möjligt. De förlitar sig på tricks som skadade länkar eller sidor, falska programuppdateringar, buntar programvara, illvillig tredje part annonser, spam, overifierade nedladdningskällor, etc. Ingen av dessa metoder är dock tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete, aka din slarv. Som vi sagt, är infektionens mål du lura dig in i att ge grönt ljus. Så, var försiktig vad du godkänner. Du kanske tror du uppdaterar Java medan i själva verket, du installerar en kapare. Uppmärksamhet. Ge inte din ”okej” lätt. Läs villkoren och bestämmelserna. Hoppa inte över installationsstegen. Håll dig borta från skumma sidor och klicka inte på varje link/ annons visas. Försummelse leder till infektioner. Skydda din maskin kräver försiktighet.

Play.eanswears.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Play.eanswears.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *