Ta bort Popcash.net (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Popcash.net

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Popcash.net. Detta Popcash.net avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Popcash.net är en skadlig webbplats, associerade med en adware. Om du få hälsad med det varje gång du går online, har vi dåliga nyheter. Du har en adware ombord. Men få inte panik. Ja, du är infekterad med adware men det finns en guldkant. Adware parasiter anses vara bland de minst destruktiva skadedjur. De är också relativt lätt att hantera. Sanningen är att du kunde har hämtat ett mycket allvarligare virus, liknande en trojaner eller en ransomware. Ännu, inte ignorera denna adware. Det kanske inte är lika farligt som andra, men utgör risk och det har också att tas bort. Så snart du märker Popcash.net platsen att ta över din webbläsare, vidta åtgärder. Hitta där adware gömmer sig på datorn och ta bort det omedelbart. Det är fortfarande en infektion och det hör inte hemma i ditt system.

När adware har angett, slösa inte det tid. Skadedjur injicerar alla din webbläsare med annonser. Otaliga, sponsrade, irriterande annonser täcker hela skärmen hela tiden. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är inte tung på popup-fönster. Och ju längre adware vistelser, mer annonserna du ser. De växer i antal för varje dag som går. Men varför? Vet du varför dessa reklamfilmer är så ihållande? Det är inte att förbättra din online shoppingupplevelse, lita på oss om detta. De syftar inte till att visa dig de bästa erbjudanden och erbjudanden. Deras mål är att generera pay-per-klick intäkter till sina utvecklare.

Är du bekant med pay-per-klick mekanismen? Eftersom skurkar och de använder det för att göra olagliga pengar. Med alla dina klick på en annons tjäna skurkar pengar. Det är därför adware skapades det första plats. Inte vara lättlurad nog att tro att det är fördelaktigt för dig. Naturligtvis inte. I själva verket bara tar problem längs.

Remove Popcash.net
The Popcash.net Virus

Först av allt, förstörs din webbupplevelse effektivt eftersom du avbryts av annonser och omdirigera vid varje tur. Andra, du är alltid bara ett klick bort från mer skadlig kod. Dessa annonser visas och kan inte lita på de sidor som du får omdirigeras till. De är inte tillförlitliga. Om du klickar på fel riskerar du att ladda ner fler infektioner. Är det vad du vill? Att kompromissa med datorn ännu mer? Det redan lider på grund av denna enda skadegörare. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det kraschar och startar om ofta. Din webbläsare frysa alltför. Även din Internet-anslutning kan bli instabilt. Kan ni föreställa er behandlar inte en men 5 eller 10 mer parasiter? Tolerera inte adware’s spektakel. Använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ta bort det för gott.

Men hur du fastnar med infektionen till att börja med? Du ladda ner det med flit? Vi tvivlar. Ännu, här det som orsakar bekymmer. Hur lyckades det ange? Med sådana infektioner är att de behöver din tillåtelse att få i och eftersom de vet att du inte skulle ge det frivilligt, de vänder sig till knep. Till exempel kan en adware lifta med freeware eller gömma sig bakom skadade sidor och länkar. Det kan låtsas vara en uppdatering eller resa med spam-mail. Det frågar fortfarande om tillstånd men sneakiest som möjligt så du inte inser vad du ger grönt ljus till.

Vara mer försiktig och uppmärksam. Läs noga igenom vad du godkänner. Håll dig borta från skumma sidor och overifierade torrents. När du installerar programs/ uppdateringar alltid läsa villkoren och om du ser något misstänkt som du inte håller med, avbryta installationen. Din vaksamhet är nyckeln till att skydda datorn. Kasta inte det till vinden.

Popcash.net borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Popcash.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *