Ta bort Power Handler Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Power Handler Virus. Detta Power Handler Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Power Handler är en otäck infektion. Det hör hemma till familjen av adware skadedjur och det är otroligt irriterande. Adware parasiter gör för hemsk hyresgäster. Power-hanteraren är inte annorlunda. En gång ombord, det kommer att vända din webbupplevelse till en fullständig mardröm. Låt inte det bo ens en minut längre bortom upptäckt. Hitta det och ta bort ASAP. Du kommer att göra dig själv en stor tjänst. Lyckligtvis för dig är Power Handler relativt lätt att hantera. Särskilt om du har rätt uppsättning av instruktioner som du gör!

Denna artikel ger en detaljerad borttagning guide som hjälper dig bli av med denna skadegörare som är snabb. Det är dock avgörande att du agera snabbt. Ju längre adware vistelser ombord, mer problem den orsakar. Varje skadedjur blir så småningom utom kontroll. Power-hanteraren är inte ett undantag. Inte ge det tillräckligt med tid för att verka fritt i ditt system. Det dröjer inte länge innan du ångrar inte att ha vidtagit åtgärder i tid. Sluta läsa denna artikel för att fullt förstå vad du sysslar med och när du är klar, tveka inte att ta bort den. Du hittar även nyttig information om hur du skyddar dig från framtida infektioner.

Adware går efter din webbläsare först. De alla få injiceras med massor av mycket suspekta pop-ups annonser. Varje sida som du besöker (eller ska vi säga försöker besöka) från nu på, är helt täckt med reklam i alla former och former. Du se banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, texter, video annonser, pop-ups, pop-unders, bästa priser, jämförelser, och ganska mycket allt annat du kan tänka dig. Annonser blinkar ständigt framför dina ögon, blockerar sidornas innehåll. Tänk dig att surfa på nätet under sådana förhållanden. Det blir en omöjlig uppgift. Du kan inte hitta vad du letar efter som du ständigt Omdirigerad och bombarderas med reklam.

Också, kämpar din webbläsare för att visa innehållet korrekt. De fryser och kraschar hela tiden. Du kommer att hata upplevelsen. Det är pirrigt. Men inte bara det, men. Det är också farligt. Skurkarna bakom Power Handler använder dessa annonser att öka webbtrafik till vissa sidor och därmed få pay-per-klick intäkter. Du blir deras sponsor. Om du klickar på, de tjänar pengar och du riskerar att hämta mer skadlig kod på datorn redan infekterade. Är detta ditt mål? Att angripa din maskin ännu längre? Glöm inte att datorn redan underpresterande på grund av denna enda skadegörare. Det släpar och det kraschar och startar om. Tänk vad kommer att hända om du smittas med mer parasiter. Låt inte det scenariot som utvecklas. Hjälp inte skurkar som blir rika på din bekostnad. Ta bort Power Handler så snart som möjligt och få datorn tillbaka till det normala.

Hur lyckades Power Handler ange din maskin utan att du märker? Det mest sannolika scenariot är att adware ankom stuvat in i ett annat program. Du har installerat detta program men du var slarvig och ”bonus” adware fick installerat också. I framtiden, vi rekommenderar starkt att du använder anpassade inställningar i guiden istället för de grundläggande som. Detta sätt kommer du att kunna se alla dessutom bifogade program i bunten liksom avmarkera dem. Hackare är beroende av din försumlighet att lura dig. Inte bevilja det. Uppmärksamma vad du tillåter för att ange din maskin. Sådan extra appar i buntar är vanligtvis skadliga. Särskilt om du inte använder en verifierade nedladdning källa. Ge inte i all hast och distraktion om du inte vill kompromissa din maskin. Välj vaksamhet i stället. Det håller infektioner bort. Slarv uppmanar dem in.

Power Handler Virus borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Power Handler Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *