Ta bort Prizemediayou.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Prizemediayou.com. Detta Prizemediayou.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du har nyligen börjat få bombarderas med otaliga påträngande annonser och söka källan till problemet ovanliga webbläsare? Överflödet av misstänkta tittar annonser och popup-fönster, tillsammans med obehöriga ändringar i webbläsarens inställningar, är tecken på en webbläsare kapare infiltration. Prizemediayou.com redirect är ett annat symptom på denna irriterande malware infektion.

Kaparna klarar av många skadliga handlingar. En av dem är deras förmåga att stjäla information de hittar värdefulla, som lösenord, kreditkortsnummer, IP-adresser, inloggnings-ID, webbhistorik och sökfrågor, etc. Kapare kan ändra din webbläsarinställningar med lätthet, samt installera otäck verktygsfält, tillägg eller tillägg som kommer till synes vara användbart, när i själva verket, de finns bara för att hjälpa kaparen i sitt uppdrag. Genererade annons innehållet visar sig vara mycket fördelaktigt för båda utvecklarna bakom denna webbläsare kapare och främjade sidor.

Hur du bli smittad med denna irriterande cyber-parasit? Jo, finns det många sätt för kaparen att infiltrera din webbläsare. Det vanligaste sättet av distributionen inkluderar programvara buntning, falska uppdateringsbegäranden, tvivelaktiga länkar och annonser, spam-mail, etc. Om du får ett misstänkt e-postmeddelande från en okänd avsändare, råder vi dig att inte öppna den. Mer ofta än inte, innehåller skräppost e-postmeddelandet skadlig programvara som lätt kan infektera din dator när du har öppnat den.

Du bör också vara försiktig när du får mail från företag som påstår sig vara eBay, PayPal, Amazon, etc. Lär dig att skilja verkliga från falska avsändare. Vissa användare falla offer för hackare, genom att öppna e-postmeddelanden med iögonfallande titlar, ofta hänvisar till bankkonton. En annan sak vi rekommenderar våra läsare att göra, för att undvika en potentiell malware attack, är att välja Custom eller avancerad installation, i stället för en snabb en.

Innan du får en hjärtattack, är det viktigt att notera att webbläsare kapare inte anses vara riktiga virus. Det beror på att de attackerar din webbläsare endast, inte hela PC system. Men det betyder inte att de är ofarliga. Du får inga positiva från sin vistelse på datorn. Du förstår, ju längre du låter det strövar fritt, desto värre konsekvenser kommer att få. Vid något tillfälle startar din webbläsare att krascha eller frysa eftersom det inte kan komma ikapp med alla annonser som kommer att hålla poppar upp. Förr eller senare kommer det att sluta svara och du kommer inte kunna göra någon form av arbete på din webbläsare.

Dessutom lurar fara bakom genererade annonser samt. Genom att klicka på dem, det finns en chans att du kan få omdirigeras till infekterade webbplatser som försöker skada din dator. Om du håller denna skadliga parasit på datorn och gör ingenting för att ta bort det, kommer att din sekretess och säkerhet online vara obefintlig. Vi rekommenderar starkt att du följer våra detaljerade instruktioner nedan för att bli av denna webbläsare kapare innan det är försent!

Prizemediayou.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Prizemediayou.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Prizemediayou.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *