Ta bort PUP.Optional.Ask Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort PUP.Optional.Ask Virus. Detta PUP.Optional.Ask Virus avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Som ni kan se av dess namn, PUP. Optional.Ask är en valp. Denna förkortning står för ett potentiellt oönskade program. Med andra ord, har du fastnat med en infektion. PUP. Optional.Ask är oönskad faktiskt. Det är faktiskt ett verktygsfält som visas på din webbläsare som en gång installerat men det hjälper inte. Inte med alla medel. VALPEN var aldrig tänkt att vara fördelaktigt för dig. Den skapades av hackare med skadliga agendor. Så, tro inte ens för en sekund som PUP. Optional.Ask kommer att förbättra dina online-aktiviteter på något sätt. Det kommer inte. Det kommer att förstöra dem. Såvida inte du stoppar det, naturligtvis.

Du har tur att ha att göra med en relativt lätt att ta bort parasiten. Om du agerar snabbt, bör du ha inga problem att bli av med skadedjur. Men att vidta omedelbara åtgärder är avgörande. Ju mer tid PUP. Optional.Ask tillbringar i ditt system, desto bekvämare blir det. Kommer det att kasta mer och mer frågor din väg varje dag. Gör dig själv en tjänst och ta bort det innan det går över styr. Eftersom det kommer, förr eller senare. Om du låter det hända, blir radering inte så lätt. Skär den pest vistelse kort. Om du inte, kommer du att ångra. Förseningar leda till oåterkallelig skada.

Som vi sagt, PUP. Optional.Ask visas som ett verktygsfält i din webbläsare. Tack vare detta verktygsfält, är du ständigt bombarderas med massor av irriterande reklam. Skurkarna använda dessa annonser för att få pay-per-klick intäkter. De använder också du som deras sponsor. Varje gång du klickar på en annons, genereras av PUP. Optional.Ask, hackare tjäna pengar. De får bättre betalt för varje skuggiga sida du får omdirigeras till. Och du får Omdirigerad mycket. Att inte säga hela tiden. Med PUP. Optional.Ask kontrollera din webbläsare, du lider av konstant intrång. Surfa på webben i fred är i förflutnan. Nu, du kan inte ens öppna din webbläsare utan en massa annonser kommer din väg. Undvika dessa reklamfilmer samt de sidor som du är tvungen att besöka till varje pris. De hjälper inte bara skurkarna få rika, men de också dölja risker.

Om du råkar Klicka på fel link/ annonsen (de flesta av dem är skadad), förvärra du din situation. Du är alltid bara ett klick bort från malware. Vill du att infektera datorn ännu mer? Det redan kämpar på grund av PUP. Optional.Ask ensam. Tänk vad som skulle hända om du laddar ner fler skadedjur. Det dröjer inte länge innan maskinen ger upp och bryter ner helt. Ta inte den risken. Ta bort PUP. Optional.Ask. du förlorar ingenting genom att ta bort den. Faktiskt, du vinna mycket. Tveka inte och använda våra avlägsnande guide nedan. Det hjälper dig att rensa din maskin i några enkla steg.

Hur PUP in din dator? Överraskande nog, låter du det. Programmet frågade för ert godkännande och du, alla distraherad och ouppmärksamma, gav det utan att tänka två gånger på den. Du måste ägna mer uppmärksamhet åt vad du ger grönt ljus till. PUP. Optional.Ask använder tricks för att begära tillåtelse. Den färdas tillsammans med andra program och när du installerar dessa program kan du få PUP. Optional.Ask som s ”bonus”. I området i närheten finns det ett sätt att förhindra detta.

Nästa gång du installerar programvara, bara välja de anpassade inställningarna i guiden istället för de grundläggande som. De tar mer tid men du kan se alla extras i buntar som ska ange din PC. Du kan också avmarkera dem, vilket du bör. Dessa dessutom bifogade appar är inte tillförlitliga. De verifieras inte. Vanligtvis, är de skadliga. Inte ger ditt samtycke så lätt. Välja försiktighet över vårdslöshet och hålla din dator säker.

PUP.Optional.Ask Virus borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort PUP.Optional.Ask Virus från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *