Ta bort QuickViewer Virus | Uppdaterad

PUP
Remove QuickViewer

Om din PC skärm blir plötsligt översvämmas av många kommersiella popup-annonser, är det vissa att ett skadligt program redan är närvarande på din virtuella maskin. Sådana program är QuickViewer och på samma sätt för andra potentiellt oönskade program (PUP), det är en typisk reklam-stödda program.

Trots att QuickViewer är tänkt att förse dig med de bästa shopping erbjudanden online, medan på samma gång sparar du gott om tid, du verkligen inte litar på programmet och ta bort det från datorn så snart som möjligt. Annars kan de skadliga programmet orsaka du olika säkerhetsproblem, täta systemkraschar och betydligt långsam prestanda för din dator. I tillägg, QuickViewer kan låta andra farliga infektioner på systemet.

QuickViewer använder olika metoder för att infiltrera datorn. Oftast, PUP in ditt system som tillsammans med andra freeware och lurar dig att godkänna installationen. Detta händer oftast under installationen av ny programvara på din dator, eftersom du inte läser villkoren som tillhandahålls av installationsguiden av ansökan. I det här fallet du bara accepterar allt och låt PUP in i systemet utan jämn realiserbar den. Således bör du vara mycket försiktig varje gång när du installerar ny programvara på din virtuella maskin. I andra fall, kommer din systemsäkerhet sättas i fara.

Tänk på att du inte bör lita några annonser som tillhandahålls av QuickViewer, som PUP inte tar ansvar för innehållet som visas på din webbläsare. Så, om du klickar på någon av de Visa annonserna, du kan få överföras till olika webbplatser som innehåller skadade material och datorn kunde vara lätt infekterade med malware.

Remove QuickViewer
The QuickViewer Virus

Identiskt till andra oönskade program, och kommer så snart som QuickViewer in i systemet, det börjar översvämningar webbläsaren med toner av kommersiella annonser. Tyvärr, bortsett från att dessa annonser är helt värdelös för dig, är de viktigaste skälet till varför din dator blir långsammare, upplever täta systemkraschar, och din personliga säkerhet hotas allvarligt.

Också, varje klick på en annons som tillhandahålls av QuickViewer, ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom de skadliga programmet och fortsätter sin existens. Det enda sättet att avsluta alla värdelösa annonser är att ta bort QuickViewer från din PC. Således rekommenderas det starkt att ta bort programmet från systemet.

Om dina webbläsarsessioner har omdirigerats till betrodda webbplatser, komprometterad filer, är det mycket troligt att vissa dator infektioner kan lyckats infiltrera din virtuella dator. Som ett resultat, infektioner kan vara dolda i systemet och de kan låta vissa cyberbrottslingar kan få tillgång till din dator och stjäla dina känsliga data. Om detta händer, är det enda sättet att radera eventuella hot och virus från systemet helt och skydda dina personuppgifter från stjäls, använda en automatisk säkerhetsprogram. Genom att använda det, kan alla dolda infektioner lokaliseras och raderas på en gång.

QuickViewer avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort QuickViewer från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *