Ta bort Reverse Page Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Reverse Page

Reverse Page är Kategoriserad som en adware program på grund av dess påträngande beteende när installerad på din PC. I själva verket denna adware är inte så farligt själv, dock så snart det infekterar systemet, ansökan saktar ner din dator, översvämmar din skärm med flera annonser och hotar din personliga säkerhet.

De kommersiella annonser som visas av adware ansökan tillhandahålls av betrodd tredje part vars ursprung är obekant. Således bör du ignorera dessa annonser det ögonblick du märker dem och ta bort Reverse Page från datorn utan att tveka. Egentligen är det enda sättet att bli av med störande reklam och för att skydda datorn från skadlig programvara för att ta bort adware-programmet.

Den officiella webbplatsen för Reverse Page är reversepage.com, men om du försöker att hämta programmet, du hittar att länken för nedladdning inte är aktiv. Det innebär att adware-programmet har installerats på datorn på något annat sätt. I själva verket, det är mycket troligt att du har setup Reverse Page själv. Detta händer oftast när du installerar andra gratisprogram på systemet eftersom reklamprogram ofta färdas i programvara buntar.

Under installationen av den nya ansökan, datoranvändare brukar inte läsa villkoren som tillhandahålls av installationsguiden och samtycker till att allt i en hast. Resultatet är tyvärr att låta malware i sina virtuella datorer, utan att ens inse det först. När många pop-ups börjar dyka upp ständigt, är det dock vissa att ett potentiellt oönskade program redan är närvarande på din virtuella maskin.

Remove Reverse Page
The Reverse Page Virus

Reverse Page hör till välkända SuperWeb familjen av adware program, alltså programmet är inte mycket annorlunda från de andra familjemedlemmarna. Dess föregångare, Key Lime ödla, Rad Rater, Malt Mark, etc, har delats ut med samma metod också. Så, den officiella webbplatsen av Riverse Page är bara en bluff, skapade för att lura användare att ansökan är legitima.

Så snart som Reverse Page infekterar din dator, det tillför tillägg till de större webbläsarna – Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome (inte inklusive de senaste versionerna av Google Chrome som blockerar Reverse Page av säkerhetsskäl). I alla fall, vad du bör veta är att Reverse Page är kapabel att komma åt din personliga information, således det allvarligt hotar din säkerhet.

Reverse Page är programmerad att övervaka din virtuella aktivitet och för att registrera din webbhistorik för att förse dig med anpassade annonser som säkerligen kommer att provocera dina intressen. Varje klick på en visas Lägg vinster vinst för de tredje parterna gömmer sig bakom adware ansökan. Detta är det enda sättet för Reverse Page att överleva.

om du inte vill riskera din personliga säkerhet och dela privata data med opålitlig tredje part, måste du ta bort Reverse Page från datorn direkt. På detta sätt avslutas misstänkta annonser omedelbart.

Reverse Page virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Reverse Page Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *