Ta bort ”Rockettab drivs av dnsunlocker” från Chrome/ Firefox

Adware

Jag skrev denna artikel för att ta bort ”Rockettab drivs av dnsunlocker”. Detta ”Rockettab drivs av dnsunlocker” avlägsnande guide arbetar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Trots löften av ”Rockettab drivs av dnsunlocker” annonser att tillhandahålla dig med de bästa shopping erbjudanden online, medan på samma gång sparar du gott om tid, bör du definitivt inte litar på programmet och ta bort det från datorn så snart som möjligt. I andra fall, kan verktyget adware orsaka du olika säkerhetsproblem, täta systemkraschar och betydligt långsam prestanda för din dator. Dessutom, om du klickar på en pop-up som tillhandahålls av ”Rockettab drivs av dnsunlocker”, du kommer att möta ett problem med din säkerhet, eftersom adware sätter ditt system i fara. Därför, om du vill undvika hotar din personliga och finansiella integritet, bör du ta bort ”Rockettab drivs av dnsunlocker” annonser från datorn utan att tveka.

”Rockettab drivs av dnsunlocker” annonser använder olika men välkända metoder att infiltrera din virtuella maskin. Oftast, adware ansökan kommer in i systemet tillsammans med andra freeware. Detta innebär att även om du inte minns att ha installerat ”Rockettab drivs av dnsunlocker” på datorn, troligen du har gått igenom processen utan jämn realiserbar den.

Ofta läser datoranvändare inte alla termer och villkor som fastställs i det program de vill ställa upp på systemet och accepterar att allt i en hast. På detta sätt, de låta adware på datorn sig och riskera sin egen säkerhet inte ha en aning om det. Således, du bör vara extremt försiktig varje gång du installera nya program på din dator och läsa alla instruktioner som visas av guiden Konfigurera. Annars kan dina känsliga data stjälas av cyberbrottslingar som kan använda det för skadliga syften. Dessutom kan du låta andra potentiellt oönskade program på systemet.

Det finns några andra sätt som ”Rockettab drivs av dnsunlocker” använder för att infiltrera datorn. Dessa inkluderar gömmer sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar och webbplatser, eller bara poserar som ett falskt system eller en uppdatering. Till exempel, du kan vara övertygad om att du uppdaterar en viss app på datorn, men istället, det verkar att du installerar en ondsint, påträngande och farliga adware verktyg på systemet. Om du vill undvika att motvilligt installera adware, kom ihåg att brådska, naivitet och distraktion kommer säkerligen inte hjälpa dig alls.

Det huvudsakliga syftet med ”Rockettab drivs av dnsunlocker” är att få vinst genom att ge dig många kommersiella annonser. Dessa annonser visas i form av kuponger, rabatt erbjuder shopping erbjudanden, etc. Tänk på att ”Rockettab drivs av dnsunlocker” annonser är kompatibla med de senaste versionerna av Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox, så det kan smitta någon av dessa webbläsare.

Tyvärr är det största problemet med visas annonser att de kan infektera din dator med ytterligare malware, alltifrån adware till ransomware och trojaner. Bortsett från detta faktum är ”Rockettab drivs av dnsunlocker” kan samla in data om din webbhistorik, bokmärken, cookies, sökfrågor, etc. Denna information används för att förse användare med anpassade annonser för att provocera fram deras intresse. Men kan öppna dem hota säkerheten i systemet.

De goda nyheterna om ”Rockettab drivs av dnsunlocker” är att dess avlägsnande inte är en svår process. Du kan ta bort adware-programmet tillsammans med sina annonser antingen manuellt eller automatiskt. Manuellt avlägsnande instruktioner finns nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda systemet mot skadlig kod på alla gånger.

”Rockettab drivs av dnsunlocker” avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och Rtillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort ”Rockettab drivs av dnsunlocker” ”Rockettab drivs av dnsunlocker” från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *