Ta bort Rompilsy.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Rompilsy.com. Detta Rompilsy.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Rompilsy.com platsen associeras med en cyber-infektion. En adware parasit, att vara exakt. Att se det och annonser, drivs av är det ett mycket dåligt tecken. Det innebär att din dator redan är infekterad. Adware har ringlat i ditt system och visning av Rompilsy.com är dess sätt att avslöja sig själv till dig. Vidta omedelbara åtgärder mot skadedjur. Även om adware bitar anses mycket mindre skadliga och relativt lätt att hantera, de fortfarande kan och kommer att orsaka dig skada.

Varje parasit blir så småningom utom kontroll. Denna adware ingår. Ju längre det stannar i ditt system, mer problem det kommer att orsaka. Tänk på att dessa problem kan börja som liten och obetydlig men de kommer hålla på stapla upp och växa i svårighetsgrad för varje dag som går. Gör dig själv en tjänst och ta bort adware så snart som möjligt. Allt det gör är att orsaka huvudvärk och obehagligheter. Förvara inte det. Detta är fortfarande en infektion som vi talar om och det finns ingen plats för det på din maskin. Ignorera inte de risker som den exponerar du. Hitta där det lurar och tveka inte att ta bort det för gott. Din framtida jag kommer att vara tacksam.

Adware gör en röra av din surfning. Det är en annons-stöttat program. Detta innebär att för att förlänga dess existens, det har att generera annonser. Och det gör. Men problemet är att alla som är villiga att spendera pengar kan använda dess tjänster. Adware har ingen kontroll mekanism. Det kontrollerar varken dess användare inte vad de gör reklam. Onödigt att säga, utnyttja hackare som. De använder adware att få pay-per-klick intäkter och sprida skadligt innehåll online. Det är därför de flesta av annonser, länkar och sidor du tvingas se på grund av adware, är skadlig. Om du klickar, få hackare betalt. Om du få omdirigeras, få det ännu bättre betalt för hackare. Du är i princip att bli deras sponsor och hjälpa dem att expandera sin verksamhet. Samtidigt utsätter du också dig för risker. Om du råkar Klicka på en skadad ad (det finns många av dem), får du fler infektioner ombord.

Reklamfilmerna leda antingen till en skadlig sida, full av infektioner eller de dölja infektioner själva. Hursomhelst, ett enda klick är allt som behövs att förvärra din situation genom att bjuda in fler skadedjur på datorn redan underpresterar. Din maskin kämpar tillräckligt på grund av detta enda adware. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det kraschar ofta. Din webbläsare frysa. Dina aktiviteter på nätet är effektivt förstörda som du lider av konstant intrång. Även din Internet-anslutning kan bli instabilt. Tänk vad kommer att hända om du smittas med mer parasiter. Din PC kommer inte att kunna hålla på för länge och kommer att bryta ner helt. Låt inte detta scenario veckla upp och agera medan det inte är för sent. Använd våra avlägsnande guide nedan och rengör ditt system av denna skadegörare. Ju tidigare, desto bättre.

Hur adware in? Du kommer inte att gilla svaret men du är den som låter skadedjur i. Det kan inte bli utan din tillåtelse och självklart vid något tillfälle, du gav det och nu du minns inte ens att ha gjort detta. Detta beror på att adware lurade er och du var alltför distraherad att märka. Dessa infektioner slå till de gamla men guld infiltration att lura dig. Som till exempel freeware buntar, falska uppdateringar, skadade sidor, länkar, etc. Om du vill skydda din maskin, vara mer försiktig vad du klickar på och vilka sidor du besöker. Inte säga ”ja” innan du läser vad är det som du säger ja till. Gör din due diligence. Om du inte skyddar din PC, vara säker på att ingen annan kommer antingen.

Rompilsy.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Rompilsy.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *