Ta bort S.zlsite.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort S.zlsite.com. Detta S.zlsite.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Din webbläsare har börjat bete sig underligt? Har din startsida och sökmotor föredrar ersatts av en anpassad sida som heter S.zlsite.com? Om svaren på dessa frågor är positiva, har vi några dåliga nyheter för dig. Det ser ut som din PC har invaderats av en otäck webbläsare kapare. Denna irriterande parasit har befogenhet att ändra några inställningar på din webbläsare som den anser nödvändiga för dess skadliga syften. Vad mer, kommer det att kunna installera olika skumma tillägg, tillägg och verktygsfält, utan söker din tillåtelse först.

Mer ofta än inte, inser användaren inte ens förekomsten av sådana apps, förrän det är för sent. Det huvudsakliga uppdraget för en kapare är att attackera offret med så många annonser som möjligt. Naturligtvis inte bara några annonser. De måste vara riktade, så visas de attraktiva för användaren. För att se till att de är så lockande som möjligt, kommer att cyber skadedjur stjäla oavsett webbdata det kan hitta, som webbläsarhistorik och vanor, samt sökfrågor, för att bättre anpassa marknadsförda innehållet med detta. Sådana åtgärder kommer att garantera en PPC (Pay-Per-Click) vinst för hackare och sponsrade sidor.

Det vanligaste sättet för kapare distribution inkluderar spam e-postmeddelanden och bilagor, fri programvara buntar, torrents, tvivelaktiga länkar och annonser, falska uppdateringsbegäranden och mer. Skräppost är ofta där skadlig kod döljs i. Intet ont anande användaren klickar på sådana e-postmeddelanden utan att ge det en andra tanke. De flesta av skräppost innehåller bifogade filer. Genom att öppna dem, kommer du ge skadliga program åtkomst till din PC. Och du kommer inte ens vet vad du gjorde. Det är därför det är bäst att undvika spam-mail alldeles. Speciellt om de innehåller bilagor eller körbara filer.

Om du ser ett popup-fönster som uppmanar dig att uppdatera ett program på din dator genom att klicka på en tvivelaktig länk, låt inte det lura dig! Detta är inte hur du ska uppdatera din programvara. I stället förlitar sig på licensierade och officiella källor bara.

Webbläsarkapare är kända för att begränsa deras attack till webbläsare endast. Detta är anledningen till varför de flesta användare inte anser kaparna vara riktiga virus. Eftersom de inte angriper hela datorsystemet som en trojansk häst eller ransomware skulle. Det betyder dock inte att du bör underskatta kraften som en kapare besitter. Du ser, denna parasit är mer än kapabel att göra allvarliga skador.

Långsam internetuppkoppling, långsam minimering och maximering av webbläsarfönstret, frekventa app kraschar och släpar är bara några av symptomen på en webbläsare kapare infektion. För att återfå kontroll över din webbläsare och gå tillbaka till en säker och ad-fri online upplevelse, måste du ta bort detta cyberhot ASAP. Stick inte för att ta reda på vad denna malware är kapabel till. Du kommer inte vill ha det. Istället följer våra instruktioner nedan och bli av denna kapare olägenhet en gång för alla.

S.zlsite.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort S.zlsite.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *