Ta bort Screen Watch Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Screen Watch

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Screen Watch. Detta Screen Watch avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Screen Watch klassiska tillhör familjen webbläsare kapare. Om du har den ombord, är du i trubbel. Som alla kapare är den du har fastnat med ett mycket irriterande, klåfingriga och farliga program. Sin närvaro i ditt system kommer inte leda till något bra. Kaparna anses hemsk följeslagare. Förvänta dig inte en att vara annorlunda eftersom du kommer att hamna besviken. I stället vidta omedelbara åtgärder för att få bort inkräktaren. Ju längre det stannar på din maskin, mer problem den orsakar och desto svårare blir det åtgärdas. Det är därför inte slösa tid på onödiga debatter.

Acceptera fakta som din maskin i fara och act. Hitta exakt gömmer plats av inkräktaren och ta bort den vid upptäckt. Ge inte det tillräckligt med tid för att komma ur kontroll. Varje infektion spårar ur så småningom och då offrets situationen förvärras. Låt inte detta scenario som utvecklas. Hitta där skadedjur gömmer sig och tveka inte att ta bort det för gott. Ju tidigare är det borta från ditt system, desto bättre. Annars är det bara en tidsfråga innan det orsakar du några oåterkalleliga skador.

Remove Screen Watch
The Screen Watch Virus

När kaparen har angett ditt system, problemen börjar hälla. Din tidigare normala och njutbar webbupplevelse är borta. Ingenting är samma längre eftersom Screen Watch tar över. Det börjar att göra förändringar i din webbläsare inställningar bakom din rygg. Till exempel, ersätter både din hemsida och sökmotor med Search.mysearch.com sidan. Du var varken frågade eller informerats om denna ombildning genomförs. Kaparen behöver inte din tillåtelse. Det är därför det kallas så. Förutom den obehöriga förändrats, stängs skadedjur även dina online-aktiviteter till en mardröm. Du kan inte göra en enda online flytta utan att det stör. Du omdirigeras ständigt Search.mysearch.com och andra bara så skumma webbplatser. Din webbläsare kamp för att visa innehållet korrekt.

Varje webbplats som du besöker är helt täckt av reklam i alla former och former som blivit mer och mer för varje dag som går. Det är omöjligt att surfa webben normalt som du brukade. Kaparen gör du undvika att använda din egen maskin. Men finns det något annat. Otäcka skadedjur äventyrar också din integritet. Det börjar spionerar på dig från det ögonblick det kommer in. Det övervakar allt du gör online och registrerar den. Sedan skickar data till dess utvecklare. Tror du att känslig information kommer att vara säker med dessa främlingar med agendor? Vi tror inte det. De kan använda det för vad de vill eller sälja det till tredje part. Hursomhelst, du kommer att bli en att förlora. Låt inte kaparen gå så långt. Ta bort det från datorn så snart som möjligt och spara dig massor av problem. För att göra det manuellt, Använd vår detaljerade borttagning guide i slutet av denna artikel eller, om du föredrar automatiska lösningar, Ladda ner ett bra anti-malware program att göra jobbet åt dig.

Hur gjorde Screen Watch ange din PC bakom din rygg? Vanligtvis är lita parasiter som denna kapare på knepiga taktik för att ange offrens datorer. Några av dessa taktik inkluderar spam e-postmeddelanden, uppdateringar falska program, skadade sidor och länkar, skadliga annonser, overifierade nedladdningskällor, etc. Saken är den att om du är slarvig, var och en av dessa metoder fungerar. Om du är vaksam, dock kommer du att kunna upptäcka inkräktaren i tid och förhindra det från att komma in. Ägna mer uppmärksamhet åt vad du klickar på nätet. Undvika misstänkta webbplatser och klicka inte på varje ”oemotståndlig” erbjudande som visas. Nyckeln till att hålla din PC ren är att vara försiktig och att göra din due diligence.

Screen Watch borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Screen Watch från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Screen Watch från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *