Ta bort Search.bittsearch.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.bittsearch.com. Detta Search.bittsearch.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du ständigt få omdirigeras till webbplatsen Search.bittsearch.com? Om du gör, innebär det att din webbläsare har kapats av en irriterande skadlig programvara. Webbläsarkapare är kända för att ersätta deras offrets hemsida, nya fliksidor och rekommenderad sökmotor med en anpassad en. Vad mer, klarar kaparna av att få information som web historia, vanor och sökfrågor.

Detta görs med ett syfte – att kunna generera den sortens reklaminnehåll som användaren är mest benägna att klicka på. Det är därför om du har fallit offer för detta malware, du kommer ständigt få bombarderas med irriterande annonser och popup-fönster, ofta i form av exklusiv försäljning och erbjudanden, speciella erbjudanden och kuponger, blinkande meddelanden, falska uppdateringar, etc. Syftet är att skapa PPC (Pay-Per-Click) intäkter.

I de flesta fall kapare får distribueras via falska uppdateringsbegäranden och medföljande programvara. För att förhindra en framtida kapare infektion, måste användarna vara försiktig på alla tider, när de är på internet. När du installerar programvara som du hämtat från webben, skulle en smart sak att göra vara att välja för Custom/ Avancerat läge i guiden. Detta ger dig kontroll över innehållet av programvara buntar.

Om du ser något misstänkt program eller program som du anser vara onödiga eller aldrig avsett att hämta i första hand, allt du behöver göra är bara avmarkera det i listan. Dessutom råder vi våra läsare att få deras programuppdateringar från licensierade och tillförlitliga källor bara. Inte bara blint förtroende en slumpmässiga popup-fönster som uppmanar dig att följa en skuggig Uppdatera länk.

Medan webbläsarkapare inte anses vara mycket farligt, är de inte ofarliga. De kan omdirigera dig till falska eller farliga webbplatser som kan försöka öppna bakdörrar för hackare. Att ha en sådan skadlig parasit på datorn är inte något du vill ha. Det är därför vi rekommenderar dess omedelbara avlägsnande! Om du låter det strövar fritt på din dator, sätta du din integritet och web säkerhet i fara.

Frekventa annonser och popup-fönster som kommer att översvämma din skärm kommer att vara minst av dina problem. Om du inte vill värdefull information som lösenord, IP-adresser, bankkonton, kreditkortsnummer, etc. för att falla i cyber brottslingens händer, måste du ta bort denna kapare så snart som möjligt! Vi kan hjälpa dig med denna uppgift. Allt du behöver göra är att följa våra anvisningar nedan.

Search.bittsearch.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Search.bittsearch.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *