Ta bort Search Feed Tech Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search Feed Tech Virus. Denna Search Feed Tech Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare, har som namnet antyder, makten att ta kontroll över alla webbläsare som dess offer har på sina datorer och göra oavsett inställningar ändringar som de vill. Search Feed tech är en sida som tips av en skadlig infektion på din dator. När parasiten infiltrerar din webbläsare, kommer det att slösa ingen tid. Hijackers är kända för att ha befogenhet att ersätta användarens hemsida, nya fliksidor, samt en rekommenderad sökmotor, med en anpassad länk.

I det här fallet, när offren för sådan skadlig programvara öppnar sina webbläsare, kommer de att mötas med webbplatsen Search Feed Tech. Inte bara det, deras skärm kommer få bombarderas med påträngande främjas innehåll. Varje sida de besöker kommer vara vimlade med annonser. Popup-fönster, i-text, banners eller blinkande varningsmeddelanden, det finns ingen flykt från dem. Men det är inte allt. Kontrollera att genererade annonser kommer att ge intäkter genom PPC (Pay-Per-Click) systemet, kaparen hämtar någon webbdata det kan hitta, såsom men inte begränsat till webbläsarhistorik, söka resultaten, surfa vanor, etc. Det kommer sedan använda informationen för att göra nödvändiga anpassningar, så att annonserna är mer benägna att få klickade på av användaren.

De vanligaste webbläsare kapare distribution med spam e-postmeddelanden, bifogade filer och körbara filer, fri programvara buntar, falska uppdateringsbegäranden, infekterade länkar och annonser, korrupta torrent-filer, etc. De flesta användare sätta inte mycket tanke när de är att klicka på den ‘Jag accepterar’ eller ‘Nästa’-knappen. Nästan ingen läser villkoren. Det är ett stort misstag att rusa in i en installationsprocess utan att betala nära uppmärksamhet till vad du faktiskt installerar på datorn.

När man arbetar med programvara som du har hämtat från internet, är den smart sak att göra att välja Custom/ Avancerat läge i guiden. Detta flytta kommer att ge du makt över installationsprocessen och du kommer att kunna visa hela innehållet i vad du faktiskt installerar på din dator. Om du märker några valfria installationer, föreslår vi starkt att du välja bort dem alla, som ytterligare programvara är ofta malware i förklädnad.

Rädsla inte, som webbläsare kapare är inte lika farligt som andra virus som trojaner eller ransomware. Vad mer, anses kaparna allmänt inte vara riktiga ‘virus’, på grund av deras attack begränsning. De infiltrera endast webbläsare, inte hela datorsystemet av användaren. Men inte slappna av ännu. Och definitivt inte gå underskattar kraften i denna skadliga parasit. Webbläsarkapare är mer än kapabla att allvarligt skada din webbläsare, ofta till grad att det inte kan köras korrekt eller inte fungera helt.

Dessutom sätter förekomsten av sådana cyber pest på datorn din online-säkerhet och integritet i fara. Värdefull information såsom lösenord, inloggnings-ID, IP-adresser, och även bankkonto autentiseringsuppgifter och kreditkortsnummer kan lätt hamna i händerna på hackare, som kan dela informationen med tredje-part för vinst. Ingen vill ha sin privata information ska vara tillgänglig för alla att se och använda.

Vad du behöver göra, är att ta bort detta otäcka webbläsare kapare, och du behöver göra det snabbt. Ju längre låter du det strövar fritt på din webbläsare, desto sämre kommer det att bli. Att inte nämna att du ger det tillräckligt många gånger köra mer och mer skadliga uppgifter som kan leda till att låta andra virus för att ange din dator. Om du behöver hjälp med att lyckas bli av med denna irriterande parasit, kan vi hjälpa dig. Allt du behöver göra är att följa våra detaljerade instruktioner nedan.

Search Feed Tech vilket

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search Feed Tech Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *