Ta bort Search.hlivetvnow.co (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.hlivetvnow.co

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.hlivetvnow.co. Detta Search.hlivetvnow.co avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser den Search.hlivetvnow.co sidan varje gång du öppnar webbläsaren, har vi dåliga nyheter för dig. Denna sidas närvaro är ett tecken på problem. Det indikerar att det finns webbläsare kapare infektion på din maskin. Ja, en webbläsare kapare har lyckats slingra sig i ditt system och du måste agera mot det så snart som möjligt. Inte panik, dock. Sanningen är att din situation kunde ha varit mycket värre. Det finns parasiter som är mycket farligare än denna kapare. Men ta inte detta på fel sätt.

Skadedjur är långt ifrån ofarliga. Det är därför det kallas en infektion. Varje infektion orsakar skada och, vad värre, varje infektion så småningom blir utom kontroll och orsakar irreparabla skador. Den goda nyheten är att du kan ta bort kaparen relativt lätt. Men du måste agera snabbt. Ju mer tid man spenderar i ditt system, de mer problem som det orsakar och svårare blir er besvärliga situation. Det är därför, ta uppkomsten av webbplatsen Search.hlivetvnow.co som varningen är och lyssna till den. När du upptäcker det, börja leta kaparens gömställe och ta bort det vid upptäckt.

Denna skadegörare vänder din webbupplevelse till en mardröm. Det börjar inblandning från det ögonblick det kommer in och gör ändringar i din webbläsare inställningar bakom din rygg. Exempelvis skadedjur ersätter din tidigare hemsida och sökmotor med egen domän, nämligen – Search.hlivetvnow.co. Denna webbplats blir din online skugga. Du kan inte göra något på nätet utan att avbryta. Det dyker upp hela tiden. Det är där när du går online och när du öppnar en ny flik. Du får omdirigeras till det vid varje tur. Du kan inte göra en enda online flytta utan den. Det är din nya sökmotor trots allt och det är illa.

Remove Search.hlivetvnow.co
The Search.hlivetvnow.co Virus

Lita inte på allt du ser från nu på. Platsen är mycket opålitliga och mestadels visar du skadat sökresultat som leder till farliga och infekterade sidor. Det döljer också några resultat. De är annonser även om de inte är märkta som sådana och om du klickar på, du sluta besöka en skumma sidan. Därifrån är ett enda klick allt som krävs för dig att ladda ner fler infektioner på din redan infekterade och underpresterande PC. Men låt oss inte glömma dina helt rivna online-aktiviteter. Surfa på nätet normalt är omöjligt med kaparen ombord.

Du är ständigt avbruten, Omdirigerad och bombarderas med annonser. Hela skärmen är täckt med reklam i alla former och former. Även de webbplatser som brukade vara reklamfritt är nu tung på banners och pop-ups. Detta är mer än irriterande. Det är nervöst. Tolererar inte kaparens shenanigans men bli av med det innan du angripa datorn med fler infektioner. I slutet av denna artikel hittar du en lätt-till-följa avlägsnande guide som hjälper dig hantera inkräktaren manuellt. Agera nu och tjäna tacksamhet för din framtida jag.

Hur kaparen ange din PC? Denna skadegörare behöver din tillåtelse att få ombord och det är därför det används knepigt taktik för att få den. Vanligtvis, ankommer det stuvat med andra program och när du installerar dessa installerar du skadedjur samt. För att förhindra detta från att hända, alltid välja de avancerade inställningarna i stället för de grundläggande. De tillåter dig att se varje dessutom bifogade app som är på väg att ange din maskin och avmarkerar det på tid. Göra det. Ta bort alla extras innan du avslutar installationen av det ursprungliga programmet och hålla din dator säker. Hackare är beroende av din brådska och slarv. Ge dem inte.

Search.hlivetvnow.co borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.hlivetvnow.co från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *