Ta bort Search.htrackyourpackages.co (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.htrackyourpackages.co

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.htrackyourpackages.co. Detta Search.htrackyourpackages.co avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Search.htrackyourpackages.co är en söka motor och paketet tracker. Webbplatsen har ett sökfält, ett par länkar barer och ett formulär för paketet spårning. Den första uppsättningen av Snabbåtkomst knapparna är placerade i en inbäddade verktygsfält. De länkarna webbplatserna är Facebook, YouTube, Yahoo, Gmail och min nyheter Wire. Verktygsfältet innehåller även en sekundär sökfältet och länkar till en väder widget kallas WeatherMap. Andra länkar-fältet ligger nedanför huvudsakliga sökfältet. Det ger snabb tillgång till samma uppsättning webbplatser som Amazon. Nedan är formuläret för att spåra paket. För att hålla dig uppdaterad på resan av ditt paket, kan du ange dess spårningsnummer i fältet. Search.htrackyourpackages.co bekväm layout är en distraktion. Domänen är en medlare för en kapare.

Det försåtliga programmet utnyttjar webbläsaren för dess skadliga agenda. Det kan tränga igenom de vanligaste beter klienter, inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari och Opera. En gång inuti ditt system, det börjar att göra otillåtna ändringar till din interna inställningar. Din hemsida och standard sökmotor ändras till Search.htrackyourpackages.co. Detta görs för att ge kaparen möjlighet att störa sökresultaten. Det lägger till innehåll som stöds bland de legitima resultat dina sökfrågor. Ägarna av verktyget skumma få betalt för att främja tredje parts plattformar. De får betalt efter antalet sponsrade länkar som användarna klickar på. Monetizing tekniken kallas pay-per-klick-systemet.

Förutom att ändra sökresultaten, genererar Search.htrackyourpackages.co kaparen annonser. Popup-fönstren visas i olika former och format, såsom banners, freebies, i-text länkar, kupong lådor, jämförelse, interstitiell, övergångsbestämmelser, kontextuell, flytande och inline annonser. Kaparen försöker förvärva användarnas intresse genom att tillhandahålla förmånliga erbjudanden för högkvalitativa varor. Du kan förvänta dig att ta emot erbjudanden för teknologisk anordningen, Sportprylar, tillbehör, möbler, dekorativa element, trädgårdsarbete utrustning, kläder, leksaker och många andra objekt. Propositioner kunde intriger dig, men det finns ingen garanti att de är tillförlitliga. Följande annonser kan omdirigera dig till farliga webbplatser och få din dator infekterad med malware.

Remove Search.htrackyourpackages.co
The Search.htrackyourpackages.co Virus

Människorna bakom Search.htrackyourpackages.co har valt att frånsäger sig ansvar för säkerhetsproblem med motiv som de agerar som medlare för innehåll från tredje part. Webbplatsen är associerade med två enheter. Registranten bakom domänen är en Caymanöarna-företag som heter Eightpoint Technologies Ltd. Tjänsterna på webbplatsen väcks av polaritet Technologies Ltd., ett företag baserat i Limassol, Cypern. Medan annonserna är ett uppenbart problem, det finns ett dolt hot relaterade till kaparen. Hemliga programmet samlar in information om användare och säljer det på darknet marknader. De uppgifter som den kan komma åt omfattar webbhistorik, tracking cookies, tangenttryckningar, landet av ursprung, postnummer, e-postkonto, telefonnummer, IP-adress, användarnamn, lösenord, och finansiella autentiseringsuppgifter.

I området i närheten finns det flera sätt att kontakta den Search.htrackyourpackages.co kaparen. Rekommenderad vektorn kombinationserbjudanden. Hemliga verktyget kan lifta med ett annat program, som en piratkopierad verktyget, en freeware eller shareware ansökan. Ladda ner klienten kommer att erbjuda kaparen som bonus verktyg och inkludera den för installation per standard. Om du inte hittar alternativet och behålla inställningarna som de är, kommer du ge det ett godkännande som den behöver för att få tillgång till ditt system. Alltid tar sig tid att läsa igenom villkoren för de program som du lägga till din maskin. Gå för program vars säkerhetsstatus du är säker på och hålla sig till bekräftat programvara distributionsplattformar.

Ett annat vanligt sätt att sprida förstulen program är spam-mail. Search.htrackyourpackages.co kaparen kan resa dolda bakom en bifogad fil. Personen bakom det falska meddelandet kommer att förklara att det bifogade dokumentet är en anmälan på en viktig fråga. Han kommer att presentera sig som en officiell representant för entiteten motsvarande. För att göra e-post verkar äkta, kan han kopiera och klistra in kontakterna på den motsvarande organisationen i brödtexten i brevet. För att bekräfta att ett visst meddelande är tillförlitlig, kontrollera vilken e-postkonto det skickades från. Det mest förenklade sättet att överföra Search.htrackyourpackages.co kaparen är genom en drive-by download. Detta inträffar när en användare ansluter till en skadad webbplats eller länk. Vi råder dig att välja dina källor med yttersta försiktighet.

Search.htrackyourpackages.co borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.htrackyourpackages.co från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.htrackyourpackages.co från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *