Ta bort Search.htransitschedule.co (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.htransitschedule.co. Detta Search.htransitschedule.co avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Search.htransitschedule.co är en skadlig sida och ser det hela tiden när du surfar på webben är ett dåligt tecken. Platsen indikerar att datorn inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en infektion. En webbläsare kapare, att vara exakt. Hijackers är den perfekta kombinationen av värdelös, irriterande och farliga. Den som du har fastnat med skilja inte. Så förvänta dig inte att det ska vara användbart för dig. Det brukar vara. Det är farligt och det måste tas bort från ditt system. Om du låter vara det, det kommer att orsaka dig mer och mer problem tills datorn inte kan ta dem längre och bryter ner helt.

Ta uppkomsten av Search.htransitschedule.co som en stor, neonskylt och hörsamma det. När sidan tar över din webbläsare, vara säker på att kaparen är redan i ditt system. Börja leta sin lurande plats och ta bort den vid upptäckt. Inte ge tillräckligt med tid att förstöra dina online-aktiviteter eftersom detta är precis vad det handlar om att göra. Agera medan det inte är för sent. Ju förr bli du av med detta irriterande parasit, desto bättre för både din och systemets välbefinnande.

När kaparen träder, börjar det genast arbeta. Det slösa inte någon tid. Till att börja med ersätter skadedjur din hemsida och sökmotor med en egen domän som, som sagt, är mycket otillförlitliga. Det kan inte vara betrodd att tillhandahålla säker sökresultat. Du kommer att utsättas för skadliga länkar dagligen. Några av de resultat som du ser kan vara helt säker men det finns inget sätt att berätta vilka som är skadade och vilka som är inte om du klickar på. Om du klickar på fel, kan du dock förvärra din situation. Du kan få omdirigeras till en komprometterad hemsida full av andra infektioner och ett enda klick är mer än nog för dig att bjuda in nämnda malware ombord.

Också, några av de resultat du ser är skadliga annonser även om de inte är märkta som sådana. De döljer också risker. Och det värsta är att du inte kan undvika någon av dem eftersom Search.htransitschedule.co är din nya sökmotor. Du kan inte göra en enda online flytta utan den och du få inte din tidigare motor tillbaka. Din webbläsare är kapat och du har ingen kontroll. Bortsett från att ditt privatliv inte längre privat.

Skadedjur är programmerad att spionera på dig och övervaka varje online flytta er. Det blir således tillgång till dina personuppgifter. Det registrerar även dem och skickar dem sedan till de människor som skapat den. Dessa hackare är de sista människorna på jorden som ska ha sådan tillgång. De kommer att använda dina uppgifter för något annat än deras skadliga syften. Eller, de kommer att sälja dem till tredje part med tvivelaktiga agendor. Hursomhelst, detta inte sluta bra för dig så låt inte detta scenario som utvecklas. Ta bort kaparen ASAP. För att göra det manuellt, använder du vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel.

Hur du fastnar med den Search.htransitschedule.co kaparen? Kaparna är fortfarande program och för att driva, de behöver installeras korrekt. Med andra ord, de behöver ditt tillstånd och de ber om det. Men gör de så med hjälp av knepiga taktik, annars du nekar dem åtkomst. Några av dessa knepiga taktik inkluderar spam-mail, freeware, skadade sidor, overifierade torrents, illvillig tredje part annonser, falska programuppdateringar, etc. Om du inte ägna stor uppmärksamhet åt vad du klickar på och vad du accepterar, infektioner ange din PC utan att du inser. Vara mer försiktig. Skurkar behöver mest för att lyckas är din slarv, brådska och distraktion. Inte hjälpa dem ut genom att ge dem.

Search.htransitschedule.co borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.htransitschedule.co från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *