Ta bort SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM. Detta SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM marknadsförs som ett legitimt och användbart sökmotor. Det är tänkt för att förbättra din onlineupplevelse genom att tillhandahålla säker och korrekt sökresultat. Detta låter bra, inte det? Bara om det vore sant, vilket det inte är. SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM är, i själva verket en bedräglig webbplats. Det är skadlig och bör du ta sitt utseende som en varningssignal. När du upptäcker det, vara säker på att din maskin är inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en cyber parasit. En webbläsare kapare, att vara exakt, och du måste vidta omedelbara åtgärder mot den.

Kaparna göra inte för trevliga hyresgäster. De är otroligt irriterande, klåfingriga och också farligt. Den du har fastnat med är inte ett undantag. Skadedjur kommer inte ta med något bra. Tvärtom. Det kommer att fullständigt förstöra din webbupplevelse. Det är om du låter det, naturligtvis. Om du ignorerar den risk det utgör, kommer det att lyckas. Men om du vidta åtgärder, du kommer att kunna ta bort det innan det hanterar att orsaka skada. Så, inte förhala. Så snart du inser att du har en kapare i ditt system, hitta där det gömmer sig och ta bort det omedelbart. Ju tidigare det är borta, desto bättre.

Kaparen ligger till ditt ansikte. En gång installerat, det ersätter din tidigare hemsida och sökmotor med SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM webbplatsen och varje gång du går online, du är tvungen att använda den. Som vi sagt, men sidan är inte pålitliga och bör det vara inte betrodd att tillhandahålla säker sökresultat. Vad det ger är snabb tillgång till skadlig kod. De flesta av länkarna du ser på skärmen är skadlig och leda till skumma webbplatser. Om du klickar på, du bara riskerar inte att bli smittade med mer skadlig kod, men du också hjälpa skurkar tjäna pengar. Det är rätt! De använda mekanismen för pay-per-klick för att få smidig vinster på din bekostnad. Du blir deras sponsor. Var och en med din klicka fyller sina fickor. Att inte nämna din rivna webbupplevelse. Surfa på nätet är inte vad den brukade vara. Det är varken säkert eller roligt längre. Du får avbrytas av kapare vid varje tur. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, problem visas.

SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM platsen är din online skugga och du kan inte bli av det oavsett vad du gör. Också, kaparen ständigt omdirigeras du till misstänkta sidor som förmodligen fullmatat med infektioner. Och glöm inte de oräkneliga annonser som täcker hela skärmen 24/ 7. Det är en mardröm. Du kan inte hitta vad du söker. Du kan inte besöka dina favoritwebbplatser på fred. Du kan inte se en enda video utan att bli avbruten. I princip, du kan inte använda datorn normalt. Allt detta på grund av den otäcka kaparen. Tolerera inte dess spektakel. Lägg inte med alla de intrång som kastar ditt sätt. Använd våra avlägsnande guide nedan istället och ta bort det ASAP. Du kommer att tjäna tacksamhet för din framtida jag.

Hur du bli smittad med detta? Kaparen kan ha använt flera taktik för att ange din maskin. En av dem, till exempel, är spam e-metoden. Skadedjur kan ha kommit bifogade till en till synes legitima meddelanden som du har öppnat utan att tänka på eventuella konsekvenser. Ett annat scenario är att parasiten poserade som en falsk program eller system uppdatering och du installerade det utan att inse vad det egentligen är. Det kan också ha kommit buntar med andra program. För att förhindra infektioner i framtiden, alltid ägna stor uppmärksamhet åt vad du klickar på och vad du godkänner. Välj vaksamhet över vårdslöshet och hålla din dator fri från infektion.

SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *