Ta bort Search.searchidt.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.searchidt.com. Detta Search.searchidt.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om din hemsida fick plötsligt ersatt av Search.searchidt.com webbplatsen, har du ett problem. Du arbetar med en webbläsare kapare. Skadedjur är redan någonstans i ditt system och denna omfördelning är dess sätt att tillkännage sig själv till dig. Hörsamma denna varning och acceptera att du är smittad. Kaparna gör inte för gott sällskap. De är klåfingriga, skadliga, irriterande och farliga. Den som du har fastnat med skilja inte. Ges tillräckligt med tid, kommer att det orsaka dig massor av problem.

Agera omedelbart. Så snart du upptäcker Search.searchidt.com sidan kan börja leta efter infektionen. När du hittar den, ta bort det utan att tveka. Inget gott kommer ur värd denna skadegörare. Tvärtom. Det tar dig bara huvudvärk och obehagligheter. Låt inte det hända. Ta bort kaparen innan det är för sent.

Skadedjur tar full kontroll över dina online-aktiviteter. Som vi sagt, när det kommer in, ändrar det din startsida och sökmotor utan att fråga. Det förhindrar också du ändrar dem tillbaka. Infektionen behöver inte ditt godkännande att göra ombildningen. Det är därför det kallas en kapare. Det gör vad det ser passar och lämnar dig att lida konsekvenserna. Från nu på, varje gång du vill surfa på webben, kan du tvingas använda http://query.searchidt.com sidan som en sökmotor. Det, i sin tur Visa inte dig de resultat du vill se.

De flesta av vad Search.searchidt.com visar är skadliga länkar och overifierade, sponsrade reklamer. Lita inte på någonting du visas. Klicka inte på någonting. Med kaparen ombord är surfa på nätet inte längre säker. På den mycket motsatsen. Du utsätts för många skadliga annonser och länkar och om du klickar på en, du kan förvärra din situation. Ett enda klick är allt som behövs för dig att ladda ner fler infektioner på datorn redan smittade. Men är farliga sidor och annonser allt du ser.

Vet du vad detta betyder? Så länge kaparen är i ditt system, kan inte du surfa säkert. Du utsätts ständigt för malware risk. Skadedjur hindrar dig från att använda din maskin. Ska du låta det stanna och hålla rasera dina online-aktiviteter? Gör inte! Gör dig själv en tjänst och ta bort det så snart som möjligt. Förutom att förstöra din webbupplevelse, orsakar infektionen också datorn till sämre även när du är offline.

Maskinens hastighet saktar ner till en genomsökning. Det börjar kraschar och frysning på daglig basis. Det omstarter utan att önska vilket leder till förlust av data. Även apparna du använder varje dag kamp ska fungera korrekt. Inte tolerera dessa spektakel. Följ våra detaljerade avlägsnande guide nedan och få bort kaparen på en gång. Det har ingen plats i ditt system. Ta bort det och tjäna tacksamhet för din framtida jag.

Hur lyckades kaparen komma ombord? Minns du installera det själv? Förmodligen inte. Det beror på att det lurade er. Det öppet be inte om ditt medgivande men vände till knepiga taktik för att lura dig. En av dessa taktik är så kallade freeware kopplingsförbehållet. Kaparen blir kopplad till ett annat program på webben som du hämtar och installerar på datorn. Ändå, om du inte är försiktig och inte läsa villkoren och Conditions/ EULA, du sluta installera kaparen liksom. Ägna mer uppmärksamhet åt finstilt som den kan innehålla några vilseledande klausuler som du är helt emot. Men om du inte läser det, du sluta acceptera dem. Gör inte det misstaget två gånger. Alltid vara på alerten och hålla din dator fri från infektion.

Search.searchidt.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.searchidt.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.searchidt.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *