Ta bort SEARCH.SEARCHWMTN.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort SEARCH.SEARCHWMTN.COM. Detta SEARCH.SEARCHWMTN.COM avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

SEARCH.SEARCHWMTN.COM är en skadliga sökmotor som du inte kan lita på. Om plötsligt, denna webbplats ersätter din tidigare hemsida och Rekommenderad motor, då vara säker på att du har en webbläsare kapare infektion i ditt system. Denna omfördelning är ett tydligt tecken på invasionen. Ta det som varning det är och börja leta för skadedjurs gömställe. När du hittar den, ta bort den på plats. Kaparna göra inte för trevliga hyresgäster. Tvärtom. De förstör din webbupplevelse genom att utsätta dig för konstant malware risk.

Med SEARCH.SEARCHWMTN.COM ombord är surfar på webben varken roligt eller säkert. Och ju längre denna skadegörare stannar, mer avbrotten kommer ni att möta. De problem som det orsakar kan börja som liten och uthärdligt men de hålla på påla upp och växer i svårighetsgrad för varje dag som går. Gör dig själv en tjänst och få bort kapare första chansen du får. Det finns ingen plats i ditt system för sådana parasit. Vidta omedelbara åtgärder. Utseendet på webbplatsen SEARCH.SEARCHWMTN.COM är din ledtråd. Inte ignorera det. Hörsamma det. Om du inte, dröjer det inte länge innan du beklagar beslutet.

När kaparen går in, blir allt förvandlas till en gigantisk röra. Du har inte längre kontroll över din webbläsare. Skadedjur infekterar Mozilla, Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari och någon annan webbläsare som du använder. Detta innebär att oavsett vilket som är din favorit, det är infekterad. Kaparen gör obehöriga ommöbleringar i inställningarna som ersätter din hemsida och sökmotor. Det lägger också en pesky tillägget till din webbläsare, således injicera dem med oräkneliga reklamfilmer.

Varje sida som du läser in är helt täckt med annonser i alla former och former. Dessa annonser, onödigt att säga, är inte tillförlitliga. De flesta av dem är sponsrade och skurkar använder dem för att öka webbtrafik till särskilda områden och få pay-per-klick intäkter. Om du klickar på, får de betalt.

Också, om du klickar på, riskerar du dataöverföring fler infektioner i ditt system. Datorn redan lider på grund av denna enda kapare. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det kraschar ofta. Din webbläsare kamp för att visa innehållet korrekt. Appar kan inte fungera korrekt. Tänk vad kommer att hända om du fastnar med mer skadlig kod. Datorn kan inte hålla för länge och så småningom kommer det att bryta. Att inte nämna att dina online-aktiviteter effektivt är förstört.

Du är ständigt omdirigeras till skuggiga platser börjar med SEARCH.SEARCHWMTN.COM. Det finns ingen bli av denna webbplats. Det är alltid där. Det är en mardröm. Reklamfilmer pop upp rätt under markören på musen och oavsett vad du gör, de går inte bort. De blir även mer och mer. Dina videoklipp få pausad för pauser hela tiden. Ytterligare flikar öppna. Surfa på webben blir en omöjlig uppgift. Sätta stopp för detta just nu. Använd våra avlägsnande guide nedan och ta bort kaparen från datorn en gång för alla.

Hur du bli smittad? Hijackers är beroende av flera lömska taktik för att smitta oskyldiga användare. Några av dem är spam-meddelanden, freeware buntar, falska programuppdateringar, skadade webbplatser, overifierade nedladdningskällor, tredjepartsannonser, peer-to-peer delning, etc. För att skydda dig och din maskin, vara försiktiga hela tiden. Var försiktig vad du klickar på. Ibland är ett enda klick tillräckligt för dig att bli smittad.

Undvika misstänkta webbplatser och oäkta torrents. Öppna inte e-post från personer du inte känner personligen. När du installerar en uppdatering av program/, Läs alltid villkor innan du accepterar dem som de kan dölja vissa vilseledande klausuler. Bara vara vaksamma. Vaksamhet håller dig säker. Oaktsamhet inbjuder skadedjur in.

SEARCH.SEARCHWMTN.COM borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort SEARCH.SEARCHWMTN.COM från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *