Ta bort Search.stormygreatz.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.stormygreatz.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.stormygreatz.com. Detta Search.stormygreatz.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare är mycket påträngande infektioner. Om du har oturen att fastna med en kapare, slösa inte din tid. Hur vet du att din maskin är inte längre fritt från infektion? Tja, titta efter tecken. Kapare ange i fullständig tystnad men det finns tecken på att du helt enkelt inte får missa. Till exempel, ser du Search.stormygreatz.com webbplatsen hela tiden när du surfar på webben? Om ja, finns det din ledtråd. Denna sidas utseende är en varning. Kaparen använder denna webbplats som en front för att lurar bakom. Om du ser den att ta över din webbläsare, vara säker på att du är värd en kapare. Och vidta åtgärder. Ge inte denna skadegörare mer tid ombord. Det kommer att använda varje sekund för att orsaka problem.

Så snart du ser sidan, acceptera att du har en infektion ta itu med och börjar arbeta. Hitta där skadedjur lurar och ta bort den på plats. Ignorera inte de risker den medför. Det finns många. Sekretess risken är den största. Skadedjur spionerar på din och övervakar dina rörelser online. Inte bara det, men. Den samlar också in all värdefull information att det kan och skickar det sedan till skurkarna bakom den. Hackare är de sista som bör ha tillgång till dina privata uppgifter. De kommer att använda dem för ingenting men för sina skadliga syften, emot våra ord. Låt inte detta scenario som utvecklas. Ta bort kaparen ASAP. Din framtida jag kommer att vara tacksam.

Bortsett från risken för enorm sekretess, du utsätts för, kaparen orsakar andra problem också. Det visar din webbupplevelse till en mardröm. Du inte längre kunna surfa på fred och du avbryts ständigt av annonser och omdirigeringar. Search.stormygreatz.com sidan blir din online skugga. Det visas vid varje tur och oavsett vad du gör, det går inte bort. Dessutom ersätter även din tidigare hemsida och sökmotor bakom din rygg.

Remove Search.stormygreatz.com
The Search.stormygreatz.com Virus

Kaparen mässar allt upp. Du omdirigeras till skumma sidor hela tiden. Skärmen är täckt med annonser i alla former och form 24/ 7. Allt detta gör online surfa outhärdlig. Det är inte bara irriterande utan farliga också. Det finns gott om skadade annonser och länkar på din PC på daglig basis. Genom att klicka på en, du ladda ner fler infektioner på datorn redan infekterade och underpresterar. Lägg till detta sekretess hotet och beslutet blir gjort för dig. Kaparen har att gå. Ta bort den. Följ våra avlägsnande guide nedan och bli av med inkräktaren ASAP.

Hur parasiten in? Kaparen inte kan få i utan din tillåtelse. Det är bunden att efterfråga det. Och det gör. Men i de sneakiest sätt som möjligt. Annars skulle du neka det åtkomst. Pest vänder sig till knepiga taktik som falska programuppdateringar, till exempel. Du kanske tror du uppdaterar Java medan i själva verket, du hämtar en infektion. Inte rusa installationsprocesser och alltid hämta din programvara från tillförlitliga källor.

Också, inte hoppa över finstilt. Ta dig tid att läsa villkoren innan du accepterar dem. De kan dölja vissa vilseledande klausuler som du skulle aldrig acceptera att annars. Ta några minuter att lära sig vad du ger grönt ljus till. Infektioner be för din försumlighet. De behöver den. Genom att bevilja det, öppnar du dörrarna till din dator för malware. Inte gör det. Slarv är en enkelriktad gata att parasiter. Vaksamhet, däremot, hålla dig skyddad. Göra rätt val.

Search.stormygreatz.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.stormygreatz.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.stormygreatz.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *