Ta bort Search.yourinterestsnow.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.yourinterestsnow.com. Detta Search.yourinterestsnow.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Search.yourinterestsnow.com är en webbplats som drivs av SaferBrowser som ger en sökmotor och några extra funktioner. Den spindelväv beter service är grundläggande. Det finns inga utökade filter eller inställningar. Ytterligare funktioner är mer distinguishable om Search.yourinterestsnow.com. Webbplatsen ger dem genom en inbäddad verktygsfält. Du hittar en sekundär sökfältet, en väderprognos och ett antal länkar till användbara webbplatser: Etsy, Pinterest, Instagram, Dribbble och Polyvore.

Ingenting verkar vara ovanligt med Search.yourinterestsnow.com när du besöker den. Den tvivelaktiga verksamheten runt platsen inleds när en kapare går in i ditt system. Kaparen stör dina inställningar. Det kommer att göra Search.yourinterestsnow.com din hemsida och standard Sök leverantör. Detta ger kaparen möjlighet att ändra dina sökresultat genom att dem stöds webbplatser. Det kommer också att generera popup-reklam, som innehåller stöds länkar. Av ledande personer att stöds webbplatser gör kaparen vinning för dess utvecklare. Ett annat sätt att tjäna pengar på sin verksamhet är genom att samla information form människors webbläsare och säljer den till tredje part. Kaparen kräver inte ditt tillstånd att göra detta.

Du behöver inte besöka Search.yourinterestsnow.com att ha den inställd på din webbläsare eller stöta kaparen. I själva verket, är platsen inte en källa för kaparen alls. Det skadliga programmet reser med annan programvara, insvept i en bunt. Kombinationserbjudanden är en mycket populär distribution teknik för kaparna, adware, potentiellt oönskade program, ransomware, trojaner och alla andra typer av virus och riskabelt program. Verktyget oönskad använder freeware, shareware och piratkopierade program som nedladdning klienter. Dess körbara filen ingår i installationsfilen av huvudprogrammet.

När du installerar en bit av programvara, behöver du läsa installation avtalet noggrant för att se om det finns någon extra verktyg som erbjuds. Aldrig acceptera program som du inte hade för avsikt att använda. Det är mycket sannolikt att vara skadad. Det bör noteras att du måste välja en advanced/ anpassad installationsprocess för att se alla alternativ. automatic/ basic processen lista inte några detaljer. Ytterligare program är troligen bland de utelämnade alternativ. För att undvika kommer över buntar, kan vi råda dig att hämta och installera endast program som har ett bra rykte. Vara selektiv om de Ladda ner källor du använder. De program som inofficiella webbplatser ger kunde ha manipulerats. De kan ha andra verktyg som medföljer dem.

Kaparen bakom Search.yourinterestsnow.com använder webbplatsen för att tränga in i din webbläsare och ta över dess DNS-inställningar. Det är därför det illvilliga programmet håller denna webbplats som din startsida och Sök leverantör. Det används för att ändra sökresultaten och genererar popup-fönster. Dessa två aktiviteter görs för att omdirigera dig till stöds webbplatser. Kaparens utvecklare få betalt för varje gång en användare klickar på en länk till en plats som stöds. Denna monetarisering metod har korrekt kallats pay-per-klick-systemet. När du följer en stöds länk, kommer du att tas till några random hemsida. Om detta händer på sökresultatsidorna, matchar webbplatsens innehåll kanske inte dina frågor.

Om du följer en popup-annons, kanske sidan du landa på innehåller inte riktigt den produkt som anges. Den motsvarande platsen kan inte bara vara värdelös, men det kan vara smittad. Företaget bakom Search.yourinterestsnow.com har disclaimed ansvar för innehållet i tredje parts webbplatser. Företaget som äger webbplatsen kallas Your Interests Now™. Det har sitt huvudkontor i Portland, Oregon. Sekretesspolicyn på webbplatsen tar också upp ämnet för övervakning och insamling av information. Det sägs att med hjälp av de tjänster, som erbjuds av Search.yourinterestsnow.com, godkänner du att dina sessioner som övervakas och vissa uppgifter som samlats in på dig. Denna information kan inkludera privata personliga och finansiella information som bör behandlas konfidentiellt.

Du måste identifiera det program som använder Search.yourinterestsnow.com för dess dagordning och bort den för att återställa din virtuella och personlig säkerhet. Vi har inkluderat en guide som hjälper dig med processen. Det är också klokt att söka igenom datorn med ett antivirusprogram att kontrollera för andra potentiellt skadliga program som kan ha angett med kaparens hjälp eller tillsammans med det från samma källa.

Search.yourinterestsnow.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.yourinterestsnow.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *