Ta bort Search.yourtransitinfonow.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.yourtransitinfonow.com. Detta Search.yourtransitinfonow.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Search.yourtransitinfonow.com är en sida som är ett förebud om dåliga nyheter. Platsen indikerar närvaron av en webbläsare kapare i ditt system. Ja, det är en otäck parasit på din maskin och att se Search.yourtransitinfonow.com är din varningssignal. Hörsamma det. Låt inte kaparen förstöra din onlineupplevelse. Eftersom det kommer såvida du inte vidtar snabba åtgärder. Göra det. Så snart du upptäcker sidan att ta över din webbläsare kan du börja leta kaparen.

Det är ett faktum att det lurar någonstans i skuggorna av din maskin och om du inte tar bort det, ingen annan kommer. Du ansvarar för din dators välbefinnande. Därför är det viktigt att vidta omedelbara åtgärder. Hijackers är irriterande, klåfingriga och farliga. Att en mängd sådana ett skadedjur kommer du bara obehagligheter. De problem som det orsakar håller påla upp och växer i svårighetsgrad för varje dag som går. Förr eller senare, kan infektionen även medföra vissa irreversibla skador. Inte låta det hända. Ju längre hotet stannar, desto svårare blir dess avlägsnande. Vidta åtgärder innan det blir för sent. När du ser webbplatsen Search.yourtransitinfonow.com, hitta kaparens gömställe och ta bort det för gott.

Om du inte förbereda dig för en myriad av problem. Kaparen börjar arbeta från den minut som det kommer in i datorn. Den ersätter din hemsida och sökmotor med en egen domän. Search.yourtransitinfonow.com blir din online skugga och du ser det överallt. Du tillfrågades inte om denna omfördelning. Du informerades inte även om det genomförs. Kaparen behöver inte ditt godkännande att göra ändringar. Det agerar som den finner lämpligt och din åsikt är inte längre relevant. Det är därför det kallas en kapare. Kapar alla dina webbläsare. Varje gång du går online, du drabbas av intrång.

Du omdirigeras skadedjur nonstop. Du är tvungen att besöka många skumma proffsiga webbplatser. Ytterligare flikar öppna hela tiden liksom. Du bombarderas med en lavin av irriterande, overifierade reklamfilmer. Det är en mardröm. Du kommer att hata upplevelsen. Men det finns mer. Kaparen också utsätter dig för både malware och säkerhetsrisk. Ingenting visas på skärmen kan vara betrodda och om du klickar på en skadad ad/ sida, du bli smittad med mer skadlig kod.

Din integritet är också i fara eftersom kaparen börjar spionerar på dig från det ögonblick det kommer in. Den använder din webbläsare som spionerar enheter och samlar in känslig personlig information om dig och senare skickar det till hackare som publicerade den. Det finns ingen anledning att förklara varför detta är farligt, finns det? Låt inte det scenariot som utvecklas. Skydda din integritet innan det hamnar i fel händer. För detta ändamål måste du avinstallera kaparen. Så länge det är, är du inte säker. Så, ta bort den. Använd vår lätt-till-följa borttagning guide och få bort inkräktaren en gång för alla. Ju tidigare gör du det, desto bättre.

Hur kaparen ange utan att du märker och hindra det? Tja, du var slarvig och skadedjur drog fördel av detta. Den behöver din försumlighet att lyckas. Alla infektioner gör. De använda lömska taktik för att lura dig, men ingen av dem är tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete. I det här fallet lika ”inaktiva samarbete” med ”vårdslöshet”. Du, att vara bråttom och inte uppmärksamma, klicka på allt och säga ”ja” utan att veta vad samtycker du till. Eller, du har laddat en skadad webbplats och kaparen paraderade i. Gör inte det misstaget igen. Gör inte dig själv ett ännu enklare mål genom att vara slarvig. Gör din due diligence och hålla din dator säker.

Search.yourtransitinfonow.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.yourtransitinfonow.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.yourtransitinfonow.com från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *