Ta bort Search26.co Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search26.co

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search26.co. Detta Search26.co avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Har din hemsida, nya fliksidor och rekommenderad sökmotor ersatts av Search26.co webbsidan? Vi hatar att vara bringers av dåliga nyheter, men det ser ut som du har en webbläsare kapare infektion.

Hijackers är kända för att generera en stor mängd annonser och popup-fönster som främjar misstänkta letar exklusiv försäljning och erbjudanden, speciella erbjudanden och kuponger, blinkande varningsmeddelanden, falska uppdateringsbegäranden, etc. Om du har fallit offer för en sådan skadlig parasit, rekommenderar vi inte att klicka på sådana annonser. Det finns en möjlighet att de omdirigerar till farliga webbplatser som försöker skada din dator.

Det vanligaste sättet för webbläsare kapare distribution är spam e-postmeddelanden, bifogade filer och körbara filer, fri programvara buntar falska uppdateringsbegäranden, falska länkar och annonser, etc. Vi råder våra läsare att avhålla sig från alla spam-mail som de får. De flesta ofta än inte, meddelanden från okända avsändare är infekterade och kan infektera din dator med skadliga virus. Vad mer, medföljande programvara som erbjuds gratis på internet är kända för att innehålla skadlig programvara som inte avslöjas korrekt.

Remove Search26.co
The Search26.co Virus

För att se hela innehållet i sådana paket och har full kontroll över installationsprocessen, föreslår vi att välja en anpassad eller Avancerat installera. Detta sätt, allt du behöver göra är att helt enkelt avmarkera eventuella misstänkta letar applicering eller program som du inte behöver eller aldrig ens avsedda att hämta i första hand.

Webbläsarkapare anses inte vara riktiga virus eftersom de infektera din webbläsare endast, inte datorn. Men det betyder inte att de är oskadliga. Du behöver fortsätta med deras omedelbara avlägsnande, om du upptäcker närvaron av en webbläsare kapare på din PC.

Riskerar inte att äventyra personuppgifter såsom men inte begränsat till lösenord, IP-adresser, information om bankkonto, inloggnings-ID, kreditkortsnummer, etc. Sådan information är värdefull för hackare, och de gör allt för att få det, så de kan senare dela den med andra utomstående för vinst.

Om du vill återgå till en fredlig, annons-fri och säker webbläsning erfarenhet och inte tillåter cyberbrottslingar att lägga vantarna på din privata information, Följ våra instruktioner nedan och lär dig hur du lyckas bli av med detta irriterande webbläsare kapare.

Search26.co borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search26.co från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Search26.co från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *