Ta bort Search8.com.au (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search8.com.au

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search8.com.au. Detta Search8.com.au avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du har märkt plötsliga förändringar i din webbläsarinställningar? Du är ständigt omdirigeras till webbplatsen Search8.com.au? Tja, vi hatar att ge dig dåliga nyheter, men det ser ut som du har fallit offer för en otäck webbläsare kapare. Sådan skadlig programvara kan ändra webbläsarens inställningar, som ersätter din hemsida, nya flikar sidor och rekommenderad sökmotor med en anpassad en. I detta fall – Search8.com.au. Om du ser denna sida, är du i trubbel.

Kapare kan enkelt få privat information som surfvanor, web historia och sökfrågor. Detta görs för att hjälpa processen att skapa en viss typ av annons som användaren är mest benägna att klicka på.

Webbläsarkapare kommer att översvämma din skärm kommer olika typ av annonser, popup-fönster, i-text, banners och blinkande meddelanden. Sådant innehåll är kända för att främja exklusiva erbjudanden, kuponger, rabatter, special erbjuder och försäljning, falska uppdateringar, skumma verktyg verktyg, etc.

Remove Search8.com.au
The Search8.com.au Virus

det vanligaste sättet för din dator att bli smittad med en webbläsare kapare är av spam-mail och bilagor, falska uppdateringsbegäranden, programvara buntar, korrupta torrent-filer, samt tvivelaktiga länkar och annonser. Vad användarna uppmanas att göra när du hämtar programvara från internet är att alltid välja en Custom/ avancerad typ av installation, för att kunna visa och styra hela innehållet i den programvara som de har laddat ner.

Ofta utvecklare paketera program och applikationer och bunta ihop dem med skadlig kod som inte avslöjas korrekt. Som är varför användare ovetandes installera skadliga program som de inte ens vet var ingår i den nämnda bunten. Om du följer detta råd, kommer du att kunna enkelt avmarkera eventuella misstänkta ser programvara som du anser onödiga.

Webbläsarkapare anses inte vara mycket farligt, men de är inte ofarliga heller. Underskatta inte sin makt. Förr eller senare webbläsaren kommer att få så overflooded med annonser och popup-fönster som det kommer börja kraschar och frysning, tills det inte längre kan köra normalt och sluta arbeta helt. Om du märker att din webbläsare har kapats, måste du agera så snabbt som möjligt!

Tillåter inte hackare att få sina händer på personuppgifter såsom men inte begränsat till lösenord, IP-adresser, kreditkortsnummer, bankkonto autentiseringsuppgifter, inloggnings-ID, etc. Vi kan hjälpa dig lyckas ta bort denna skadliga parasit. Du behöver bara följa våra detaljerade instruktioner nedan.

Search8.com.au borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Search8.com.au från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *