Ta bort Smoothview Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Smoothview Virus. Denna Smoothview Virus removal guide fungerar för alla Windows-versioner.

Ifall din PC skärm blir plötsligt översvämmas av ton av kommersiella popup-annonser, är det ett tydligt tecken på att det finns en adware program på ditt system. Sådana program är Smoothview och likaså till många andra potentiellt oönskade program (PUP), det är klassificerats som ett typiskt reklam-stödda program.

På grund av som kategoriseras som ett adware-program, behöver ingen ha Smoothview på her/ hans dator. En av huvudorsakerna till att klassificeras som potentiellt oönskade program, är Smoothview förmåga att ange system utan att be om tillåtelse. Förutom, det faktum att det finns ingen garanti att de tjänster som tillhandahålls av programmet är betrodda, verkar vara ett riktigt bevis på att Smoothview bör tas bort från datorn så snart som möjligt. Annars PUP kunde användas för malware distribution och din personliga säkerhet kan sättas i fara.

Smoothview använder olika och bedrägliga metoder för att infiltrera datorn. Oftast, adware in ditt system som tillsammans med andra freeware och lurar dig att godkänna installationen. Detta händer oftast under installationen av ny programvara på datorn, eftersom du inte läser villkoren som tillhandahålls av installationsguiden av ansökan. I det här fallet, du bara accepterar allt och låt adware in i systemet utan jämn realiserbar den. Därför bör du vara mycket försiktig varje gång när du installerar ny programvara på din virtuella maskin. Annars kommer din systemsäkerhet att allvarligt hotas.

Som redan nämnts ovan, likaså till andra adware-program så snart som Smoothview kommer in i systemet, det börjar översvämningar webbläsaren med toner av kommersiella popup-annonser. Tyvärr, bortsett från att dessa annonser är helt värdelös för dig, är de viktigaste skälet till varför din dator blir långsammare, upplever täta systemkraschar, och din personliga säkerhet inte kan garanteras.

En annan sak som du bör veta om Smoothview, är att det är möjligheten att övervaka och registrera din webbhistorik och virtuella preferenser. När programmet har samlat tillräckligt med information om dina surfvanor, börjar det Visa innehåll från tredje part på din bildskärm. Tänk på att du inte bör lita på någon av de annonser som tillhandahålls av Smoothview, som adware ansökan inte tar ansvar för innehållet som visas på din webbläsare. Så, om du klickar på de visas popup-annonserna, kan du omedelbart få överföras till olika webbplatser som innehåller skadade materialet.

Också, varje klick på en kommersiell annons som tillhandahålls av Smoothview ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom reklamprogrammet och fortsätter förekomsten av adware ansökan. Det enda sättet att avsluta alla värdelösa annonser är att ta bort Smoothview från din PC. Således rekommenderas det starkt att ta bort programmet från systemet. Dessutom måste du kontrollera att datorn är väl skyddad mot skadlig kod.

Smoothview virusborttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte ta bort Smoothview Virus från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *