Ta bort Sowin8.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Sowin8.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Sowin8.com. Detta Sowin8.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Sowin8.com är en webbläsare kapare. Egentligen är det inte kaparen själv men platsen som verkliga skadedjur är att tvinga på dig när det invaderar ditt system. Det är rätt, sidan är ett tecken på fara. En varning. Om du ser den varje gång du går online, finns det ingen tvekan om. Det finns en kapare någonstans i ditt system, lurar och orsakar bekymmer. Inte bortse från denna varning. Hijackers är ett hot och den du har fastnat med är inte ett undantag. Det gör en enda röra av dina webbläsaraktiviteter och här röran fortsätter att bli större och större allteftersom tiden går. Alla andra frågor du möta eskalera också med tiden.

Vara smart. Så snart du inser att det finns en parasit ombord, hitta det och ta bort den. Inte förhala. Din situation förbättras inte av sig själv. Du måste vidta åtgärder. Annars, du kommer att hålla sjunka djupare in i problem. Acceptera Sowin8.com sidans visning som den varning som det faktiskt är, och hörsamma det. Ge inte kaparen tillräckligt med tid att orsaka irreparabla skador. Eftersom det kan och det kommer. Skär sin korta vistelse. Ta bort det innan det inte är för sent. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta det!

Sowin8.com är en plåga. Kaparen är också en plåga. När det invaderar, allt förändras avsevärt och inte till bättre. Till att börja med få dina online-aktiviteter effektivt förstört. Infektionen ersätter din hemsida och sökmotor med Sowin8.com webbplatsen och när du väljer att gå online, du är tvungen att använda sidan. Det är nu din nya sökmotor men den ger inte de säker och korrekt resultat hoppas man för. Vad är mestadels ger snabb tillgång till skadlig kod. Lita inte länkarna som visas på skärmen ens för en sekund. Om du råkar öppna fel, du ladda ner fler infektioner. Skurkarna använda dessa länkar för att få pay-per-klick intäkter. Denna mening bör vara tillräckligt för att övertyga dig om att de är mycket opålitliga. Och inte bara dem.

Remove Sowin8.com
The Sowin8.com Virus

Du också se massor av precis lika opålitliga annonser som täcker skärmen 24/ 7. De tjänar exakt samma syfte som länkarna visas. Undvika att klicka på något medan kaparen i ombord. Det är inte säkert. Skadedjur gör du undvika att använda din egen dator. Inte bara är du ständigt utsatta för malware risk, men du är också extremt irriterad. Datorn kämpar för att utföra normalt. Det blir mycket trög och inte svarar. Det laggar hela tiden. Det kraschar ofta. Detta är enerverande. Så, sätta stopp för den. Ta bort denna inkräktare från ditt system. Det äventyrar också din integritet. Det måste tas bort ASAP. Dröj inte dess avlägsnande. Förseningar leda till ånger. Använd vår detaljerade guide nedan och rengör din maskin för gott. Ju tidigare gör du det, desto bättre.

Hur kaparen ange? Sowin8.com webbplatsen visades eftersom kaparen gjorde det men hur fick själva infektionen? Det lurade du gör det möjligt. Det kan inte slingra sig i utan din tillåtelse. Du måste ge det grönt ljus. Annars, det kan inte ange. Det är därför skadedjur vänder sig till tricks och vilseledande taktik. Som falska program uppdateringar, till exempel. Medan du tror att du uppdaterar Adobe, kan du att faktiskt installera en skadlig kod. Var extra försiktig vad samtycker du till och vad du klickar på. Ibland motsvarar din klicka ditt samtycke. Vara vaksamma. Ta alltid tid att läsa villkoren och Conditions/ licensavtal innan du accepterar dem. Att vara oförsiktig och bråttom bara gör du ett lätt mål. Försiktighet håller dig säker.

Sowin8.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Sowin8.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *