Ta bort Support.windows.com | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Support.windows.com. Detta Support.windows.com avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Utseendet på sidan Support.windows.com på skärmen är dåliga nyheter. Om du ser webbplatsen varje gång när du öppnar en av din webbläsare, bör du veta att det finns ett potentiellt oönskade program (PUP) i ditt system. En scamware. Detta är en app som är skapade i syfte att ljuga för ditt ansikte för att göra dig agera mot ditt bästa intresse. Tro inte ens ett ord står det eftersom du kommer att ångra det senare. Istället så snart du upptäcker Support.windows.com sidan, acceptera det som varningen är och lyssna till den.

Bekräftar det faktum att det är en otäck PUP någonstans i ditt system och vidta omedelbara åtgärder för att ta bort den. Det hör inte hemma där. Ju längre stannar det, mer lögner det matar du. Gör dig själv en tjänst och bli av med det innan det orsakar dig skada. Förr eller senare kommer den. Låt inte det hända. Agera innan det är försent och få bort inkräktaren.

När valpen kommer in din maskin, blir den Support.windows.com din konstant online skugga. Du kan inte göra en enda online flytta utan sidan poppar upp. Ja, dess närvaro är irriterande men det är inte ditt enda problem. Webbplatsen ljuger för dig. Det visar upp varje gång du går online och påstår att det har utfört sökningar på datorn och att den har hittat många hot som hänger över huvudet. Saken är den att valpar inte kan utföra genomsökningar. De klarar inte av att hitta skadlig kod. Detta innebär att resultaten visas är falska. De är inte riktiga. Varför PUP visar dem till dig då? Enkelt. Man försöker skrämma dig. Det vill du panik eftersom om du gör, du kommer att vara mer villiga att göra vad den säger.

Infektionen gör att du tror att din PC är fullmatat med infektioner och sedan, ironiskt nog, erbjuder dig en lösning. Denna lösning är att ringa ett gratisnummer för att kontakta tech specialist som hjälper dig hantera frågor. Får inte komma i beröring med dessa människor. Ring inte, Skriv inte. De är scammers samt. Om du kontaktar dem, kommer de foder du fler lögner. Vanligtvis är den lösning som de erbjuder för dig att köpa några falska anti-malware program som är tänkt för att hjälpa dig med din icke-existerande problem. «««Ja, obefintlig.

Det är inget fel med din maskin. Bortsett från PUP, naturligtvis. Det är den enda malware som du behöver oroa dig. Kallar inte dessa människor, inte ge dem några pengar och avslöjar inte några personuppgifter. De kommer att lura dig. Vad är egentligen bäst för dig och ta bort detta PUP en gång för alla. När du gör, kommer de Support.windows.com och dess falska varningen vara borta. Använd våra avlägsnande guide nedan och rensa datorn. Gör det nu! Förseningar leda till ånger.

Hur lyckades PUP in datorn? Igen, med lögner. Infektionerna luras du ger det behörighet att få i eftersom det inte kan komma in utan den. Det använder knepiga metoder som freeware buntar, falska programuppdateringar, skadade länkar, tredjepartsannonser, overifierade torrents, etc. Om du är slarvig och inte uppmärksamma vad du klicka, tillåta du oavsiktligt skadlig kod att ange.

Din försumlighet är en sak inga skadedjur kan lyckas utan. Ge inte det. Vara mer vaksamma och tvivlande. Läs alltid noggrant vad du överens med. Det är alltid lättare att förebygga en parasit från att komma in än att hantera det när det redan är i. Kom ihåg att!

Support.windows.com borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Support.windows.com från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *