Ta bort Supportmessage.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Supportmessage.com

Om du börjar plötsligt se Supportmessage.com popup-annonser på din datorskärm, kan du vara säker på att den information de ger dig med, är falska. Detta är så, eftersom dessa annonser visas genom ett adware-program vars primära mål är att få vinst för de tredje parterna gömmer sig bakom det. Dessutom kan adware på allvar hota din personliga säkerhet. Av den anledningen bör du leta upp och ta bort adware ansökan som genererar flera annonser utan att tveka.

Domänen Supportmessage.com är värd eNom, Inc. Detta är ett företag som är baserat i Washington, DC, erbjuder registrering av domännamn och sälja olika produkter relaterade till domännamn. På grund av att några av domänerna företaget värdar anses vara opålitliga och utvecklarna brukar utnyttja dess tjänster, eNom, har Inc. inte ett gott rykte bland kunder. Vad du bör veta, är dock att Supportmessage.com inte har anlänt på datorn själv.

Remove Supportmessage.com
The Supportmessage.com Virus

Egentligen är du troligen som låt adware i. Detta händer oftast när datoranvändare installera nya freeware på sina virtuella datorer och ignorera villkor som tillhandahålls av installationsguiden av programmet. Som de godkänner allt i en hast, adware lyckas få användarnas behörighet och smyger in i systemet omärkligt. Efter det, det börjar översvämningar webbläsaren med många annonser som användare inte behöver, och det enda sättet att sägas är att ta bort adware-programmet som visar dem.

Som redan nämnts ovan, när du stöter på några Supportmessage.com popup-annonser på din skärm, är det ett tecken på att din dator är ett ämne att adware, spyware eller andra skadliga infektioner. Efter att en annons visas, kommer du att uppmanas att ringa ett visst telefonnummer för att få expert teknisk support om hur man handskas med problemen på ditt system. Tänk, aldrig att göra det eftersom den person som gömmer sig bakom denna adware kommer att försöka övertyga dig att det finns många skadliga virus på datorn, och efter som kommer att be dig att betala en viss summa pengar om du vill få de frågor redas ut.

Ändå, om du betalar nödvändiga summan av pengar, lämnar du dina känsliga data i händerna på misstänkta tredje part som kan använda det för vissa skadliga syften. Det bästa du kan göra om du upptäcker att datorn är alltså infekterad av Supportmessage.com, ta bort adware-programmet tillsammans med dess annonser, så fort du kan.

Den goda nyheten här är att Supportmessage.com avlägsnande inte är en svår process. Du kan ta bort programmet tillsammans med annonser antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda ditt system mot malware 24/ 7 en dag.

Supportmessage.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Supportmessage.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Supportmessage.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *