Ta bort SweetSurpriseSlots Virus | Uppdaterad

Adware
Remove SweetSurpriseSlots

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort SweetSurpriseSlots. Detta SweetSurpriseSlots avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om datorskärmen blir plötsligt översvämmas av ton av kommersiella popup-annonser, är det helt säker på att ett adware-program finns på systemet. Sådana program är SweetSurpriseSlots och likaså till många andra skadliga program, det är en typisk reklam-stödda program.

På grund av som kategoriseras som ett adware-program, vill ingen ha SweetSurpriseSlots på her/ hans dator. En av de viktigaste skälen för att klassificeras som en adware, är SweetSurpriseSlots förmåga att ange system utan att be om tillåtelse. Förutom, det faktum att det finns ingen garanti att de tjänster som tillhandahålls av programmet är pålitliga, är ett riktigt bevis på att SweetSurpriseSlots bör tas bort från datorn så snart som möjligt. I ett annat fall adware kan användas för malware distribution och din personliga säkerhet kan sättas i fara.

Vanligtvis, SweetSurpriseSlots blir distribueras via sin officiella hemsida Sweetsurpriseslots .com. Om du hämtar och installerar reklamprogrammet, installeras webbläsartillägg för Internet Explorer och Firefox att förse dig med kommersiella annonser.

Remove SweetSurpriseSlots
The SweetSurpriseSlots Virus

Ibland SweetSurpriseSlots använder andra metoder för att infiltrera din virtuella maskin. Adware in ditt system som tillsammans med andra freeware och lurar dig att godkänna installationen. Detta händer oftast under installationen av ny programvara på datorn, eftersom du inte läser villkoren som tillhandahålls av installationsguiden av ansökan. I det här fallet, du bara accepterar allt i en hast, och låt adware in i systemet utan jämn realiserbar den. Således bör du vara mycket försiktig varje gång när du installerar ny programvara på din virtuella maskin. Annars kommer din systemsäkerhet att allvarligt hotas.

Som redan nämnts ovan, likaså till andra adware-program så snart som SweetSurpriseSlots kommer in i systemet, det börjar översvämningar webbläsaren med toner av kommersiella popup-annonser. Tyvärr, bortsett från att dessa annonser är helt värdelös för dig, är de viktigaste skälet till varför din dator blir långsammare, upplever täta systemkraschar, och din personliga säkerhet inte kan garanteras.

En annan sak som du bör veta om SweetSurpriseSlots är att det är möjligheten att övervaka och registrera din webbhistorik och virtuella preferenser. När programmet har samlat tillräckligt med information om dina surfvanor, börjar det Visa innehåll från tredje part på din bildskärm. Tänk på att du inte bör lita på någon av de annonser som tillhandahålls av SweetSurpriseSlots, som adware ansökan inte tar ansvar för innehållet som visas på din webbläsare. Så, om du klickar på någon av de Visa popup-annonserna, kan du få överföras till olika webbplatser som innehåller skadade materialet.

Också, varje klick på en annons som tillhandahålls av SweetSurpriseSlots, ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom reklamprogrammet och fortsätter sin existens. Det enda sättet att avsluta alla värdelösa annonser är att ta bort SweetSurpriseSlots från din PC. Därför rekommenderas starkt ta bort programmet från systemet. Dessutom måste du kontrollera att datorn är väl skyddad mot skadlig kod.

SweetSurpriseSlots avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort SweetSurpriseSlots från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *