Ta bort TelevisionAce Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove TelevisionAce Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort TelevisionAce Virus. Detta TelevisionAce Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

TelevisionAce är ett verktygsfält som är dedikerad till TV. Förlängningen erbjuder gratis streaming-tjänster, tillsammans med flera extra funktioner. Du kan använda TelevisionAce för att titta på gratis TV på nätet och få ett klick tillgång till toppen betalas streamingtjänster. För att göra det lättare att välja vad man ska titta, kommer att du förses med Visa åter mössor, recensioner, intervjuer, samt de senaste TV-nyheterna. Med omedelbar tillgång till TV-tablåer, kommer du att kunna ställa in närhelst du känner för det. Beskrivningen på programmets officiella hemsida gör det ser ut som ett fantastiskt verktyg att ha, men det finns vissa saker utelämnas det. Till att börja med ändrar TelevisionAce den hemsida och standard sökleverantören. Detta har en effekt på sökresultaten. En annan olägenhet är att den skurk programmet genererar annonser.

TelevisionAce är tillgänglig för nedladdning från sin officiella webbplats, televisionace.com. I området i närheten finns det flera neon grön nedladdningsknappar. Om du väljer att få tillägget, blir du ombedd att acceptera sitt licensavtal för slutanvändare (EULA) och sekretesspolicy. Fördelningen visas avslöjar att programmet kommer att ges tillstånd att läsa och ändra alla data på de webbplatser du besöker, samt din webbhistorik. Det kommer även att tillåtas hantera dina nedladdningar, appar, tillägg och teman. Du bör inte samtycker till att tillåta ett program att fungera med dina uppgifter eller komma åt din privata data. Om du inte minns förvärva TelevisionAce, var du sannolikt luras att ge det åtkomst till ditt system. I området i närheten finns det flera sätt för att detta ska hända.

TelevisionAce kan överföras till datorn med hjälp av ett annat program. Piratkopierade utilities, freeware och shareware kan fungera som en värd på grund av deras brist på en skyddad licens. En utvecklare skulle slå samman körbara av verktyget förstulen med hjälp av guiden för Ladda ner klienten. Kaparen kommer att nämnas som en bonus verktyg längs installationsstegen. Det kommer att ingå per standard. Om du accepterar de ursprungliga inställningarna, kommer att du behöva ta itu med konsekvenserna av din försumlighet. Många datoranvändare är för vana att hoppa igenom stegen och acceptera att allt i all hast. Detta kan spara dig några minuter, men den tid att ta bort en parasit från din PC kan vara mycket mer. Det är därför vi råder folk att alltid ta sig tid att läsa villkoren.

Remove TelevisionAce Virus
The TelevisionAce Virus

Skräppost är ett annat vanligt alternativ. Program som liknar TelevisionAce kan döljas bakom en bifogad fil. Med hjälp av ett skript eller makron överförs nyttolasten för verktyget rogue till din dator när du öppnar filen. Om du kunde känna igen spam, skulle du kunna förhindra att detta händer. Det är inte svårt att filtrera din in-box. Bara kolla den e-postadressen. Ett äkta meddelande skulle skickas från ett officiella konto. Eftersom spam presenteras ofta som kommer från ett välrenommerat företag eller en organisation, är det lätt att kontrollera källan. Gå till den officiella webbplatsen för entiteten motsvarande och hänvisa till kontaktsidan.

När TelevisionAce blir installerad i ditt system, kommer det börja utnyttja din webbläsare. Först, olycksbådande programmet kommer att göra dina inställningar. Din hemsida och standard sökmotor kommer att återställas till en annan webbplats och du kommer inte kunna återgå rygg. Kaparen är programmerad att genomdriva anpassade inställningar genom att lägga till dem igen när användaren försöker redigera dem. TelevisionAce kommer att visa annonser på din skärm. De kommer att innehålla förmånliga erbjudanden för teknologisk anordningen, plagg, tillbehör, dekorationer, möbler, trädgårdsredskap, Sportprylar, spel, leksaker och andra objekt. Det kan se ut som om verktyget fungerar till din fördel, men detta är inte fallet. Annonser länk till sponsrade webbplatser. Ägarna till TelevisionAce få betalt för att stödja dem.

Om du läsa licensavtalet på den officiella webbplatsen för TelevisionAce, kommer du att upptäcka att entiteten bakom programvaran har disclaimed ansvar för innehåll från tredje part. Mindspark Interactive Network, Inc. är avslöjad som företaget bakom förlängningen. I sin integritetspolicy, har det Yonkers, New York-baserade företaget sagt att det samlar in data om användare. Detta kan inkludera personliga och finansiella information som bör förbli konfidentiella. Ägarna till kaparen kan sälja den insamlade informationen på darknet marknader utan din vetskap eller samtycke. TelevisionAce inte kan ta emot inställningar som tillåter användare att begränsa eller förbjuda aktiviteten spårning. I slutändan är den enda lösningen på problemen till hands att avinstallera skadliga program.

TelevisionAce Virus borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort TelevisionAce Virus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *