Ta bort TRACKSTREAMS.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort TRACKSTREAMS.COM. Detta TRACKSTREAMS.COM avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

TRACKSTREAMS.COM är en adware infektion. Egentligen är det en sida som anger förekomsten av adware i ditt system, inte adware själv. Två går hand i hand. Om du ser på sidan, du har adware och det är ett faktum. Lyckligtvis för dig anses dessa skadedjur mycket mindre skadliga och relativt lätt att hantera. Om du var infekterade med en destruktiv Trojan eller en girig ransomware, din situation skulle ha varit mycket värre. Detta betyder dock inte att adware är ofarligt. Är det inte.

Vi har inte stött på en ofarlig infektion ännu och chansen finns, du har inte heller. Det finns inget sådant som en cyber-parasit som inte skadar ditt system på något sätt. De alla göra. Varje pest så småningom blir utom kontroll och orsakar vissa irreversibla skador. Denna adware ingår. Stoppa det innan det lyckas. När du ser webbplatsen TRACKSTREAMS.COM, acceptera det som varningsmärket det är och börja leta efter adware. När du hittar den, radera den ASAP. Det finns ingen plats för skadlig kod på datorn. Så gör rätt sak och bli av med detta innan det blir för sent. Agera nu! Förseningar leda till ånger.

Denna adware bombarderar dig med annonser. Det börjar göra så från ögonblicket det kommer in. Du se reklamfilmer ”av TRACKSTREAMS.COM” hela tiden. Skärmen är helt täckt. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är bow tung på banners. Du också se erbjudanden, pop-ups, erbjudanden, kuponger, videoannonser i texter, hyperlänkar och ganska mycket allt annat du kan tänkas komma på. Namn den, du ser den. Annonser är oräkneliga. Du kan inte göra en enda online flytta utan att se massor av dem på varje sida som du laddar. Vet du varför du ser dem, ändå? Vara säker på att de inte är det att förbättra din online shoppingupplevelse. Naturligtvis inte. Skurkarna använda dem att betala per klick intäkter. Om du klickar på en annons, får de betalt. Detta kallas det pay-per-klick marknadsföring systemet. Dina klick fylla sina fickor.

Vad är värre är dock att dina klick också äventyra datorns säkerhet. Dessa reklamfilmer är inte säkra. De är genererade av en infektion som automatiskt gör dem potentiellt farliga. Inte alla av dem men de flesta av dem. Och kan du berätta inte vilka annonser som är säkra och som är skadad utan att klicka. Ändå, om du klickar på fel, du får fler infektioner ombord. Du kommer att förvärra din situation själv.

Det andra stora problemet är att annonserna inte gå bort. De blir även mer och mer för varje dag så undvikande inte är en permanent lösning heller. Det enda sättet att bli av med dem är att få bort adware alldeles. Detta är precis vad du måste göra. Denna skadegörare är inte fördelaktigt för dig. Tvärtom. Det revs din onlineupplevelse och utsätter dig för skadlig kod risk. Ta bort det så snart som möjligt och tjäna tacksamhet för din framtida själv.

Hur adware in i ditt system utan du inse? Som adware det fortfarande ett program, det behöver din tillåtelse för att installeras. Och den ber om det. Men gör det man i de sneakiest sätt möjligt eftersom annars skulle du neka det åtkomst. Den använder tricks som uppdateringar falska program, freeware, spam, skadade länkar, etc. Det ligger i ansiktet och om du är alltför distraherad, du faller för det. Ta uppdateringarna till exempel. Du kanske tror du uppdaterar Java medan i själva verket, du installerar skadlig programvara. Läs noga villkoren och Conditions/ licensavtal innan du accepterar dem. Använd endast verifierade källor. Om något verkar misstänkt, avbryta installationen omedelbart.

TRACKSTREAMS.COM borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort TRACKSTREAMS.COM från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort TRACKSTREAMS.COM från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *