Ta bort Trojan.script.agent.gen | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Trojan.script.agent.gen. Detta Trojan.script.agent.gen avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Trojan.script.agent.gen är en typisk trojansk häst. Hemliga programmet träder datorer genom lömska metoder och utnyttjar dem. Den kommer systemets interna Renderingsinställningar, stjäla din privata information och förvandla din maskin till en zombie. Utnyttja din PC, Trojan.script.agent.gen kommer att penetrera fjärrenheter. Detta gör du i huvudsak både ett offer och en medbrottsling. Det kan vara direkt kompromisser som påverkar din personliga säkerhet och följdskador problem på grund av din maskins inblandning i systemet.

Trojan.script.agent.gen distribueras genom mörka mönster. De flesta förökning vektorn är spam-mail. Denna teknik bygger på vanliga filer. Nyttolasten för Trojan samkörs med en bifogad fil felaktigt beskrivs som en legitim handling. För att övertyga dig att det är äkta, kommer att bedragaren skriva det på vägnar ett välrenommerat företag eller organisation, som national post, kurir företag, en bank, en institution, en regering gren, en sociala medier nätverk, en shopping plattform eller den lokala polisen institutionen. Du kan berätta om ett meddelande kommer från en känd källa av matchande kontakter. Gå till den officiella webbplatsen för entiteten motsvarande och konsultera kontaktsidan för referens.

Ett snabbt sätt att överföra Trojan.script.agent.gen är genom en driva-vid installation. Detta innebär att hämtning och installation av ondskefulla programmet kommer vara Bibröd av en webbplats. Allt som krävs för att utlösa processen är du ange domänen. Du bör vara försiktig om de platser som du besöker på webben. Det finns en massa dolda minor, så se till att personer du litar på och din personligt utvalda källor är pålitliga. Endast åberopa personer vars identitet du är säker på och gör din forskning på okända webbplatser. Ett annat alternativ är att bunta ihop Trojan med ett annat program, freeware, shareware eller en piratkopierad verktyg. Värden kommer att lista viruset som en bonus verktyg i dess regler och villkor. Om du erbjuds ett extra program, bör du neka.

Trojan.script.agent.gen fungerar i stor skala. Alla infekterade enheter delta i sina processer. Skändlig skapas ett botnet som upprättar en anslutning mellan dem. Systemen får fjärrkommandon från utvecklarna av Trojan. Hackare lansera ständigt attacker för att infektera fler enheter och lägga till dem i botnät. Antalet infekterade maskiner är avgörande för effektiviteten av viruset. Varje enhet utför samma åtgärder. När det finns mer inom det samma botnät, är attackerna kunna nå ett större antal enheter. Trojan.script.agent.gen gör inträden till registren och ändrar systemets interna inställningar för att kunna utnyttja det till fullo.

Trojan extorts information från de infekterade enheterna och säljer det på darknet marknader. Det kan spela in alla typer av data. Till att börja med kommer det illvilliga programmet åt din webbhistorik, cookies, tangenttryckningar, IP-adress, geografiskt läge och Systemspecifikationer. Dessa data lagras i systemet per standard. All annan information som du lämnar ut via din aktivitet kommer att registreras. Om du loggar in till dina online-konton, Trojan.script.agent.gen kommer att få ditt användarnamn och lösenord. Detta gör att hackare att penetrera dem och stjäla alla ytterligare uppgifter i dem. Cyberkriminella kunde få sina händer på ditt fullständiga namn, ID detaljer, fysisk adress, telefonnummer, fax, finansiella autentiseringsuppgifter och andra känsliga input.

Människorna bakom Trojan.script.agent.gen försöka stjäla människors pengar och deras identitet. De kommer att ta ut pengarna från din finansiella konton och registrera falska konton under ditt namn, om de har tillräckligt med information för syftet. En annan sak som de kan göra är att sälja den information som de har samlat på dig på darkweb. De människor som köper det kanske cyber tjuvar själva. Påvisa förekomst av en Trojan är svårt, men det är mycket lättare att identifiera den. Om din dator har börjat uppvisa avseende symtom, kontrollera din Aktivitetshanteraren för misstänkta process eller genomföra en genomsökning med ett antivirusverktyg. Det är viktigt att agera så snabbt som möjligt. Ju längre kvar viruset på din maskin, det kan orsaka mer skada.

Trojan.script.agent.gen borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Trojan.script.agent.gen från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *