Ta bort Trojan.Swifi Virus | Uppdaterad

Trojans
Remove Trojan.Swifi

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Trojan.Swifi. Detta Trojan.Swifi avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Trojan.Swifi har klassificerats som en skadlig dator infektion som kan orsaka obehagliga ändringar av din virtuella dator så snart det blir installerad på den. Några av dessa ändringar inkluderar sakta datorn ner, inaktivera aktiva antivirus- och brandväggsprogram, och så vidare. Dock bör du inte oroa dig om dessa ändringar så mycket, men om de konsekvenser som kommer att följa.

Tänk på att om ditt säkerhetsprogram är avaktiverat, inte kommer du att kunna surfa säkert. Förutom, Trojan.Swifi kommer att hjälpa vissa andra infektioner att infiltrera datorn.

Med tanke på alla ovanstående, det bästa du kan göra är att ta bort Trojan.Swifi från datorn så snart som möjligt. Annars är det mycket sannolikt att du kommer att uppleva säkerhetsrelaterade problem.

Trojan.Swifi är vanligtvis distribueras av Adobe Flash Player. Trots att Adobe är ett legitimt program, är det kan sprida ut infektionen eftersom det presenterar sig för datoranvändare som en Adobe PDF-fil på spam e-postbilagor. En gång du öppnar den bifogade filen, Trojan.Swifi blir automatiskt installerat på din maskin.

Remove Trojan.Swifi
The Trojan.Swifi Virus

Trojan.Swifi kan också ange din PC via kommersiella annonser som visas på betrodda webbplatser. Dessa popup-annonser kan främja uppdateringar för Adobe och kan försöka övertala dig att ditt program är inaktuell och du bör ställa de erbjudna uppdateringarna. Tänk på att om du klickar på någon av de annonser som tillhandahålls kommer att initiera installationen av Trojan.Swifi omedelbart.

Du kommer säkert att märka effekten av Trojan.Swifi’s aktivitet på datorn eftersom dess prestanda kommer att förvärras i stor utsträckning. Detta är en mycket bra anledning att radera infektionen utan att tveka.

Också, du måste hålla i åtanke att Trojan.Swifi kan ansluta till fjärranslutna servrar och hämtar mer skadlig kod. På detta sätt din virtuella säkerhet är i riskzonen eftersom dataregistrering reklamprogram, skadlig webbläsarkapare och även ransomware som kan infektera din dator. Alltså, så fort du stöter Trojan.Swifi på systemet, måste du avinstallera det direkt.

Lyckligtvis, Trojan.Swifi avlägsnande är inte en svår process. Du kan ta bort den manuellt, eller automatiskt. Om du behöver någon hjälp med borttagningen, kan du följa den manuella instruktioner nedan denna artikel.

Ändå, även om du har slutfört manuellt avlägsnande, du fortfarande har att skanna din dator med en legitim antimalware tool för att se till att alla befintliga hot har avlägsnats helt. Security tool kommer att hitta och ta bort alla potentiellt oönskade program och kommer att skydda systemet mot skadlig kod i framtiden.

Trojan.Swifi borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Trojan.Swifi från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *