Ta bort Weather Service Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Weather Service

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Weather Service. Detta Weather Service avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Weather Service förlängning löften nyttan. Det hävdar att det ger exakt väderprognos och du hittar det ganska bra när du behöver veta vad vädret kommer att bli. Ja, det låter bra men inte allt det så det verkar. Weather Service är inte vad den påstår sig vara. Det är en medlem av familjen webbläsare kapare och dess verkliga agenda har ingenting att göra med att informera dig om prognosen. Detta är en fasad.

Skadedjur försöker få dig att tro att du behöver det i ditt system. Det vill att du ska hålla det så att det kan göra sitt riktiga jobb bakom din rygg. Låt inte denna bedrägliga parasit lura dig. Titta förbi rök och speglar och se vad det faktiskt det – en infektion. Tveka inte och ta bort kaparen så snart du upptäcker den ombord. Ge det inte tillräckligt med tid för att orsaka dig skada eftersom det kommer så småningom. Det är säkert. Hitta där det gömmer sig och skär sin korta vistelse. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta det innan det är för sent.

Weather Service träder din PC i tystnad men sedan du märker dess förlängning läggs till var och en av din webbläsare. Snart efter det, problemen börjar hälla. Du kan ignorera avbrotten först, men det finns ingen förändring du ignorera dem för evigt. Problem börja som liten och oansenlig men efter ett par dagar, de blir outhärdlig. Till exempel, sidor varje gång du går online, du får omdirigeras till misstänkta tittar som du har aldrig sett förut och hade ingen avsikt att besöka som helst. Ännu, kaparen tvingar dem på dig. Dessutom bombarderar skadedjur dig med irriterande reklam på daglig basis, som växer i antal för varje dag som går.

Remove Weather Service
The Weather Service Virus

Surfa på webben blir en helvetisk upplevelse. Du kan inte göra en enda online flytta utan den kapare avbryter. Allt detta leder naturligtvis till konsekvenser. Maskinen börjar att prestera sämre. Det kraschar, fryser och startar ofta. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Kämpar med att utföra även de enklaste uppgifterna. Du kan inte få något arbete gjort i sådana förhållanden. Men detta är inte den värsta delen. Som irriterande eftersom allt detta är, finns det något annat händer i skuggorna.

Weather Service spionerar på dig och samlar in känslig information. Den katalogiserar alla data kan man hitta och när den anser att den har tillräckligt, skickar det till den cyberbrottslingar som publicerade den. Tror du att detta är en bra idé? Hackare, att ha tillgång till dina privata uppgifter? Naturligtvis inte. Inte sitta sysslolösa medan kaparen är att få sin väg. Använd våra avlägsnande guide nedan och ta bort det innan det orsakar några oåterkalleliga skador.

Hur gjorde Weather Service ange ditt system? Som alla andra infektioner visar denna kapare knepiga metoder att infektera dig. Det gömmer sig bakom spam e-postmeddelanden, skadade länkar, falska program eller system uppdateringar, skadliga sociala medier meddelanden och bilagor, freeware och shareware buntar, overifierade torrents, tredje part annonser, etc. Om du inte betalar tillräckligt mycket uppmärksamhet när du är online, lyckas skadedjur dupera du och till slut godkänna sin entré.

Vara mer vaksamma. Ingen av de ovannämnda tricks är tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete, aka din slarv. Ge inte det. Inte kasta försiktighet till vinden eftersom detta leder till infektioner. Vara försiktig och noggrann och alltid tänka två gånger innan du ger tillåtelse till ett program att ange din maskin. Välj vaksamhet över vårdslöshet. De sistnämnda ledarna till parasiter, först håller dem bort.

Weather Service borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Weather Service från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *