Ta bort ”Windows Security: Microsoft Edge” Virus | Uppdaterad

PUP

Om du snubblar på meddelandet ”Windows Security: Microsoft Edge”, oroa dig inte. Denna varning är fejk. Dess syfte är att skrämma dig, för att lura dig till att ta onödiga åtgärder. Inte gör något meddelandet uppmanar dig att göra eftersom det är exakt vad det vill. Det bedrägliga budskapet är ett tecken på att en otäck PUP (potentiellt oönskade program) finns på din dator. VALPEN kan vara något-en till synes pålitlig app eller ett tillägg till webbläsaren, men med illvilliga avsikter.

Sådan parasit ansvarar för denna meddelandesignal, som liksom andra saker som din översvämmade med annonser skärmen varje gång du öppnar webbläsaren. Det kommer att få betalt för varje klick du gör på sådant främjas innehåll. Bu saken är sådana annonser ofta leda till otillförlitliga och även infekterade källor som försöker skada din dator och stjäla värdefull information. För att styra klart från de bekymmer som kommer från denna skadliga program, måste du ta bort den från datorn så snart som möjligt!

Som vi redan sagt, är ”Windows Security: Microsoft Edge” varningen på grund av förekomsten av en PUP på datorn. Men hur det hamnade där? Du har installerat den. Sådana parasiter använder knep för att smyga på datorn för sina intet ont anande offer. Du förmodligen öppnas infekterade spam e-post eller installerat en mjukvarupaket under snabbläge i installationsguiden. Annat distributionen inkluderar skadade torrents, tvivelaktiga länkar och annonser, samt falska uppdateringar.

När du försöker installera programvara på din dator, se till att välja en avancerad typ av installation eller anpassad. Detta sätt, om det finns någon dold skadlig programvara, kommer du att kunna hindra den från att få tillgång till din PC. Parasiter dölja ofta sig som ytterligare programvara, som inte syns om du väljer att gå med en snabb installation.

Det är mycket viktigt att agera snabbt, när du ser den ”Windows Security: Microsoft Edge”. Fall inte in hackare fällan. Kontakta inte ‘supportteamet’ som anges i meddelandet. Inte installera någon programvara som ingår där också. Detta är en smart strategi som skurkar användning, för att lägga vantarna på din personliga och finansiella information. Om du gör, som de säger, du kommer att tillåta dem att stjäla känslig information såsom men inte begränsat till dina bankkonton, kreditkortsnummer, lösenord, IP-adresser, användarnamn, etc.

det enda sättet du kan stoppa parasiten från att lyckas i sitt uppdrag är att få bli av med det så snart som möjligt! Leta upp PUP och ta bort den från din dator! Om du är osäker på hur du gör detta, kan du följa våra detaljerade instruktioner nedan.

Windows Security: Microsoft Edge avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Windows Security: Microsoft Edge från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *