Ta bort Winime.exe Trojan | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Winime.exe. Detta Winime.exe avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Winime.exe är en trojansk häst. Denna mening enbart ska få dig att inse hur farlig denna skadegörare är. Trojanska hästar anses vara den absolut värsta möjliga cyberhot som du kan bli smittad med. Dem och ransomware, faktiskt. Ändå, de två typerna fungerar på olika sätt. Medan ransomware avslöjar sig själv med ett hotbrev när det har trätt, fungerar Trojan i tystnad. Det smyger in i maskinen oupptäckt och sedan fortsätter att driva bakom din rygg.

Ibland kan det vara ett tag innan du ens inser att du är infekterad med sådan en pest. Om du vet, är du lycklig. Att veta vad du är upp emot ger dig chansen att vidta lämpliga åtgärder. Och att vidta åtgärder mot Winime.exe är ett måste. Det är otroligt destruktiva och ju längre det stannar i ditt system, desto sämre din situation blir. Hålla ett öga på din maskin och dess prestanda. Är det vanligt eller har något förändrats? Om maskinen börjar plötsligt underpresterande eller kraschar, kanske som en sjunga. Det kan vara en Trojan gör. Om det är sant, är du i ett felaktigt tillstånd. Gör ditt bästa att ta bort inkräktaren så snart som möjligt. Om du inte, kommer du ångra dig.

Winime.exe kan orsaka massor av bekymmer. Det beror på vad dess utvecklare behöver för tillfället. Vanligtvis dock används trojaner för spionage. Från ögonblicket det träder, Winime.exe börjar spionera på din och övervaka alla dina online rörelser. Ingenting går obemärkt förbi. Allt får registreras. Skadedjur har tillgång till alla dina personligen identifierbar och känsliga data. Och så gör de skurkar som publicerade den. Winime.exe kommunicerar med en server kommando och kontroll. Allt den hittar, skickar den till hackare. Detta inkluderar din finansiella autentiseringsuppgifter för.

Om du använder din maskin för att betala räkningar online eller för online shopping, kan skurkarna stjäla dina kreditkortsuppgifter och tömma ditt konto på nolltid. De kan också hitta ditt namn, fakturering adress, användarnamn, lösenord och andra data. Tänk vad dessa människor kommer att göra med en information sådär. De kan använda den för att utpressa dig, de kan sälja den till tredje part, de kan infektera dig med fler skadedjur, etc. Ingen av de möjliga scenarierna slutar väl för dig.

Så, låt inte någon av dem utvecklas. Winime.exe måste tas bort från ditt system så snart som möjligt eftersom det orsakar du några oåterkalleliga skador. Låt oss varna dig, dock. Trojans är mycket sofistikerad och så är dess avlägsnande. Om du misslyckas med att ta bort alla skadedjurs komponenter, kommer att det uppdatera sig själv. Det är varför, om du inte är säker i din PC-kunskaper, rekommenderar vi att du använder en anti-malware program för att hjälpa dig. Om du tror att du kan hantera den, Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel. Det är detaljerade och lätta att följa. Om du är erfaren inom detta område, bör du ha inga problem som behandlar skadedjur på nolltid. Välj metod och agera!

Hur Trojan in din dator? En av de vanligaste infiltration metoder som trojaner använder är spam-mail. Ja, bra gamla spam-meddelanden fungerar fortfarande men inte eftersom de är så effektiv men bara eftersom användare fortfarande tenderar att kasta försiktighet till vinden när de får ett meddelande från en okänd avsändare. De inte tänka två gånger och rusa in öppna e-postmeddelandet. Det är ett stort misstag. Varför gör du det? Varför öppnar du ett meddelande från en person som du inte vet? Sluta vara så vårdslös och försumlig. Detta sätt, du hjälper bara hackare. Du gör deras jobb lättare. Tänk på att nästa gång du får ett e-postmeddelande från en okänd avsändare.

Winime.exe Trojan borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Winime.exe från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *