Ta bort Winmoreprize.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Winmoreprize.com. Detta Winmoreprize.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

De Winmoreprize.com omdirigeringar är ett tydligt tecken på att din webbläsare har smittats av en otäck webbläsare kapare. När skadliga program invaderar, börjar du få många påträngande annonser i form av pop-ups, banners och i-text. Främja misstänksamt söker exklusiva erbjudanden, rabatter, kuponger, specialerbjudanden, försäljning ofta, sådant innehåll kommer att, samt blinkande varningsmeddelanden, falska uppdateringsbegäranden eller tvivelaktiga verktyg verktyg.

Det är inte ovanligt att sådana annonser att ha en text under dem, som ”Powered by Winmoreprize.com” eller ”kommit till dig av Winmoreprize.com”. Vad mer, är kapare kända för att ändra din webbläsarinställningar och installera skumma verktygsfält och tillägg. Offren för denna skadliga parasit även rapport att deras hemsida och Sök leverantör, tillsammans med nya fliksidor har ersatts av webbplatsen Winmoreprize.com.

Webbläsarkapare är mer än kapabla att stjäla din webbhistorik, vanor och sökresultat. Detta görs för att säkerställa att parasiten kommer att kunna skapa viss typ av reklam innehåll som användaren är mest benägna att klicka på.

Kaparna sprids oftast via skräppost e-postmeddelanden, bifogade filer och körbara filer, fri programvara buntar, falska uppdateringar, korrupta länkar och annonser, infekterade torrent-filer, etc. är det mycket viktigt att du som är beroende av licensierade och officiella källor bara, När det gäller programuppdateringar. Användare kan snubbla på popup-fönster som uppmanar dem att följa en länk för att uppdatera ett program på sin dator.

Mer ofta än inte, sådana länkar visar sig vara falska och bara försöker skada din dator. Om du vill installera programvara som du har hämtat från internet, rekommenderar vi att välja en Advanced/ anpassad installationsprocess, så kan du att kunna visa hela innehållet i den nedladdade bunten. Genom att följa detta råd, kommer du att kunna enkelt avmarkera någon extra programvara som verkar misstänkt att du eller aldrig ens avsett att hämta i första hand.

Webbläsarkapare ska inte underskattas. De kan göra stor skada på datorn. Bakom de till synes ofarliga annonserna lurar dolda hot. Det är därför det är inte en bra idé att klicka på alla annonser som ser för bra för att vara sant, eftersom i de flesta fall – de är. Du kan vara ett klick bort från omedvetet infektera din dator med andra farliga malware som spionprogram, adware, maskar och även trojaner eller ransomware! Chanserna att fånga sådana virus är liten, men är fortfarande möjligt ändå. Du måste inte riskera det!

Att ha en webbläsare kapare på din dator är ett allvarligt hot mot din online-säkerhet och integritet. Du vill inte personliga uppgifter såsom lösenord, kontoinformation bank. Inloggningsuppgifter, kreditkortsnummer eller IP-adresser för att falla i händerna på cyberkriminella, gör du? För att bli av med detta irriterande pest, föreslår vi att du följer våra detaljerade instruktioner nedan. Ju mer tid du förlorar, kommer att desto värre konsekvenser få, så slösa inte tid!

Winmoreprize.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Winmoreprize.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *