Ta bort Wkalle.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Wkalle.com. Detta Wkalle.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Kommer över Wkalle.com platsen varje gång du öppnar en av din webbläsare är inte ett bra tecken. Tvärtom. Denna sidas display anger förekomsten av en adware infektion på din maskin. Ja, det finns en parasit på datorn. Lyckligtvis för dig anses adware skadedjur relativt lätt att ta bort. Om du tar omedelbara åtgärder, bör du kunna bekämpa inkräktaren på nolltid.

Dock gör inte misstaget att tro att endast eftersom adware är lätt att ta bort det är också ofarligt. Är det inte. Det finns inget sådant som en helt ofarlig infektion. Om det fanns, skulle inte det kallas en infektion. Den Wkalle.com adware kan och kommer att orsaka dig skada om du inte gör något för att stoppa den. Gör dig själv en tjänst och skär sin vistelse så kort som möjligt. Hitta där det gömmer sig och ta bort det utan att tveka. Detta är den bästa åtgärden du kan ta.

Med adware ombord, inte kan du surfa på webben normalt och säkert. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, du får omdirigeras till skumma webbplatser som Wkalle.com. I själva verket Wkalle.com blir din online skugga. Du kan inte göra en enda online flytta utan den webbplats som visas. Det dyker upp i sökresultaten visas. Den laddar av sig själv i en ny flik. Du ser det när du försöker besöka din favorit plats. Det är överallt och det kommer inte att försvinna om du tar bort dess källa, nämligen den adware infektion som tvingar den på dig. Denna parasit ruiner effektivt dina online-aktiviteter. Ingenting är samma längre.

Bortsett från de konstanta omdirigeringar, är skärmen också helt täckt med reklam i alla former och former. Lita inte på dessa annonser även om de ser bra eller intressant. De är inte. Adware använder dem för att generera pay-per-klick intäkter för dess ägare. Var och en av dina klick ger skurkar vinst. Du blir deras sponsor samtidigt utsätter dig riskerar samtidigt. Som vi sagt, är reklamfilmerna inte tillförlitliga. Ett enkelklick på fel och du får bjuda in mer skadlig kod på datorn.

Glöm inte att du redan har en parasit oroa. Adware gömmer sig någonstans i skuggorna av din maskin, anställer stor förödelse. Och det är inte bara din surfning som är förstört. Din maskin, kämpar i allmänhet att fungera normalt. Det kraschar och fryser ofta. Det omstarter utan uppenbar anledning. Du har problem att fylla dina favoritappar. Det är en mardröm och du har Wkalle.com adware tacka. Lägg inte med allt detta. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av med inkräktaren ASAP. Det finns ingen plats för det i ditt system. Ta bort det innan det är för sent.

Hur hamnade du fastnat med denna skadegörare? En sak är säker, adware visas inte ur det blå. Det kan inte ange din maskin utan din tillåtelse. Detta innebär att vid något tillfälle, du gav det men nu du inte kommer ihåg den. Det beror på att infektionen lurade er. Det avslöja inte sig själv från början eftersom du skulle ha nekats det tillgång. Detta är vad alla skadedjur gör. De använder tricks som freeware buntar, skräppost, falska programuppdateringar, skadade länkar och platser, skadliga annonser, overifierade nedladdningskällor, etc.

om du inte betalar uppmärksamhet, var och en av dessa taktik fungerar. Ändå, om du är vaksam, ingen av dem lyckas. Ge inte i all hast och distraktion. Vara försiktig och skydda din maskin. Om du inte kommer ingen annan heller.

Wkalle.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Wkalle.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *