Ta bort “Yahoo Customer Reward Program” bluff (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort “Yahoo Customer Reward Program”. Detta “Yahoo Customer Reward Program” avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser det “Yahoo Customer Reward Program” popup-meddelandet på skärmen, inte vara snabb att fira. En ny adware lurar runt och letar efter nya offer. Detta falska budskap är ett bevis på att du har skadlig programvara på händerna. Det kommer inte till din fördel. Dess närvaro kommer att ge dig bara huvudvärk. Det förvandlar din webbläsare till en ad-förevisande verktyg.

Varje steg du tar på webben, du kommer få attackeras av olika pop-ups, banderoller, i-text annonser och alla slags annonser i företaget av exklusiva erbjudanden och erbjudanden, speciella kuponger och försäljning, blinkande meddelanden, falska uppdateringar, etc. Det huvudsakliga målet är att generera pay-per-klick eller pay-per-view inkomst. Detta kommer att visa sig vara en lätt uppgift, eftersom denna skadliga parasiten kan övervaka din webbaktivitet, samt få all webbinformation som surfa historia, vanor och sökfrågor. Därför visas annonser kommer att riktas specifikt för att ser mer tilltalande för användaren.

Adware finns ofta för att gömma sig bakom spam e-postmeddelanden, bifogade filer och körbara filer, samt medföljande programvara, falska uppdateringsbegäranden, etc. Vi rekommenderar våra läsare att se till att de får deras programuppdateringar från officiella och tillförlitliga källor. Om du ser ett slumpmässiga popup-fönster som uppmanar dig att följa en misstänkt länk för att slutföra en viktig uppdatering – gör inte som det står!

Mer ofta än inte, sådana skumma pop-ups är faktiskt infekterade med malware och genom att klicka på dem du kommer att infektera din dator. En annan sak vi rekommenderar alla användare att göra, är att alltid välja Avancerat eller anpassad läge i installationsguiden. Detta gör att du kan enkelt välja bort alla oönskade program som du anser vara misstänkta, eller som du aldrig ville Hämta i första hand.

Adware kan inte anses vara en riktig virus, eftersom det bara smittar webbläsare, inte själva datorsystemet. Det betyder dock inte att det är ofarligt. Hotet finns kvar. Gömmer sig bakom genererade annons innehållet. Användaren är ett klick ifrån hamnar i en skadlig fälla, ställa av hackare. Genom att klicka på sådana falska annonser eller popup-fönster, riskerar du att låta om ditt datorsystem som maskar, trojaner eller ens ransomware virus!

Du vet aldrig vad hot som du kan snubbla på. Det skulle vara mycket enkelt för hackare att få privata data såsom men inte begränsat till IP-adresser, bankkonton, lösenord, kreditkortsnummer, användarnamn, etc. Cyberbrottslingar kan välja att dela sådan information med tredje-part för vinst.

Om du vill återta kontrollen över din webbläsare och gå tillbaka till en säker web erfarenhet, måste du ta bort denna skadliga parasiten från datorn så snart som möjligt, innan det är för sent. Vi kan hjälpa dig i denna uppgift. Allt du behöver göra är att följa våra detaljerade instruktioner nedan.

“Yahoo Customer Reward Program” borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort “Yahoo Customer Reward Program” från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *