Ta bort Yow Winner Prize Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Yow Winner Prize Virus. Denna Yow Winner Prize Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare är irriterande skadliga parasiter som hindrar användare från att ha en normal surfning erfarenhet. Yow Winner Prize webbsidan är ett symptom på sådan infektion. Om du ständigt får Omdirigerad till denna sida, är du i trubbel. Hijackers är kända för att ändra inställningarna i din webbläsare och även installera skumma verktygsfält och tillägg utan din vetskap eller samtycke. Vad mer, kommer att offer för denna malware märka att deras hemsida, nya flikar sidor och sökleverantör ersätts med samma falska webbplatsen kallas Yow Winner Prize. Det är inte allt.

Vad webbläsarkapare är mest kända för är deras förmåga att förvandla din webbläsare till en ad-förevisande verktyg. Oavsett vilken webbplats du besöker, kommer du få attackerad av många annonser i formuläret popup-, i-text eller banner. Eftersom kapare kan erhålla webbhistorik och vanor av offer, tillsammans med deras sökfrågor, kommer denna skadliga parasiten att kunna generera en viss typ av reklam som användaren är mest benägna att klicka på. Det huvudsakliga målet är att skapa PPC (Pay-Per-Click) intäkter.

Förbrukaren kanna få en webbläsare kapare infektion utan jämn realiserbar den. Hijackers är otroligt luriga parasiter. De vanligaste sätten för distribution är falska uppdateringsbegäranden och gratis programvara buntar. Kapare kan också få spridas via spam e-postmeddelanden och bilagor, oseriösa program, tvivelaktiga länkar och annonser, korrupta torrent-filer, etc. Vi rekommenderar våra läsare att använda endast tillförlitliga och licensierade källor när de uppdatera sin programvara. Inte blint förtroende en slumpmässiga popup-fönster som vill att du ska klicka på en misstänkt länk, för att uppdatera ett program på din dator. Mer ofta än inte, visar sådan uppdatering popup-fönster sig vara falska.

Också, när du hämtar programvara från internet, det är alltid bäst att välja Custom eller Avancerat läge i guiden. Detta sätt du kan ha full kontroll över installationen och kan enkelt Visa hela innehållet i en mjukvarupaket. Ofta utvecklare paketera program och applikationer och bunta ihop dem tillsammans med malware. Förekomsten av sådana skadliga parasiten lämnas korrekt inte. Det är anledningen till varför användare är omedvetna om det faktum att de faktiskt installerar ett virus på sin dator. Men om du följer våra råd, kommer du att kunna avmarkera alla oönskade program som du anser vara misstänkta eller aldrig ens visste du hämtade.

Webbläsarkapare är inte exakt ‘virus’. De påverkar din webbläsare endast, inte datorsystem. Fortfarande, de bör inte underskattas och måste tas bort så snart du upptäcker sin närvaro på datorn. I området i närheten finns det dolda faror bakom de till synes ofarliga annonser som genereras av skadliga program. Ofta, annonser och popup-fönster visas som exklusiva erbjudanden och försäljning, erbjudanden och kuponger, blinkande meddelanden, falska uppdateringsbegäranden, etc.

du inte får falla i fällan. Vad du än gör – inte klicka på dem! Det är precis vad cyberbrottslingar vill att du gör. Sådana annonser kan omdirigera dig till potentiellt infekterade källor som försöker öppna bakdörrar för andra hackare. Genom dem, kan de starta olika hot som adware, spionprogram, maskar, trojaner eller även ransomware! Du kan vara ett klick bort från att bevilja hackare tillgång till personlig information såsom men inte begränsat till lösenord, IP-adresser, kreditkortsnummer, bankkonto autentiseringsuppgifter, inloggnings-ID, etc. Om du vill återgå till en fredlig och reklamfritt webbupplevelse, måste du ta bort denna skadliga parasit så snart som möjligt! Läs våra instruktioner nedan till finna ut hur till gör så pass.

Yow Winner Prize virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Yow Winner Prize Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *